Bara vanligt vatten (82)

Har ni läst om vattenbristen? Här där jag bor heter det att det är bevattningförbud och jag antar att de flesta struntar i det mer eller mindre, för just mina rosor är lite mer speciella än dina och behöver faktiskt vatten.

Fast vi kanske måste ta sånt på allvar? Det är säkert ingen större fara än, den här gången, men det lär inte vara den sista gången som vi blir tvungna att förhålla oss till klimatet. För lite regn två år i rad läste jag någonstans.

Jag tycker förvisso att det är ett jävla regnande, men torra vintrar och mest duggregn i ärlighetens namn, men lite fundersam blir jag ändå. Om vattnet tar slut då? Om vattnet ska ransoneras?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *