Vägarna korsas (85)

För ett tag sen berättade jag om min kompis från förr som jag sprang på när jag skulle fika med barnen. En sak vi kom fram till då var att hon bor längs vägen jag går när jag promenerar till jobbet. Det var egentligen ingenting mer med det, hon nämnde färgen på huset och jag sa att jag ska kolla vart det är när jag promenerar någongång.

Igår gick jag till jobbet och gick just den vägen och höll alltså utkik. Så småningom går jag förbi ett hus som ser ut som beskrivit och jag hade någon svag tanke om att skicka ett meddelande via facebook i stil med ”jag ser ditt hus nu!”.

Och där kommer hon gående längs vägen?

Vad är oddsen på det egentligen? En minut åt något håll och vi hade missat varandra helt. Nu fick jag mig ett gott skratt och en pratstund på en kvart istället.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *