Gonatt! (97)

Jag sov till fem??!! Och vaknade för att jag blev väckt, annars hade jag säkert kunnat sova ett tag till, men ändå. Fem!

Innan barnen var det inget konstigt, men efter andra är min dagsömn helt trasig, så jag vaknar ett..och har fått lära mig att vara nöjd när jag sover till tre. Oftast somnar jag någon gång mellan nio och tio, så det fattar man ju att jag halkar efter sömnmässigt när jag jobbar.

Nå, idag somnade jag förvisso först närmare tio, men ändå. FEM!

En fjärde natt och sen har jag ledigt en vecka innan semestern.

Woop! woop!

(för att kompensera optimismen kan jag berätta att jag sprang som en idiot i morse på jobbet med två renbäddningen inklusive en halvdusch en halvtimme innan hemgång och sen klämde jag tummen i en dörr. Klämmandet skötte jag hemma. Så här åtta timmar senare gör det fortfarande ont)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.