Blogg (100)

Sista dagen på Blogg 100 för den här gången. Det är en kul utmaning eftersom man måste få ur sig något varenda dag. Tråkig av samma anledning, för just nu till exempel hade jag hellre legat kvar i sängen med en unge klistrad som ett plåster mot ryggen istället för att skriva nonsens som nästan ingen läser.

Jag gick i mål i alla fall. Min förhoppning är som vanligt att det ska resultera i att jag skriver mer av bara farten i fortsättningen också, men håll inte andan i väntan på nästa inlägg.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

2 svar på Blogg (100)

  1. Lena skriver:

    Åh du finns kvar! Jag har glömt bort att läsa din blogg, förlåt. Fortsätt skriv! Jag lovar att titta in ofta i fortsättningen <3 Och jag ska kommentera! så in i…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.