Allerum Creme via Buzzador

Ja, det är en ost det där. En bredbar historia som jag har fått testa i samarbete med buzzador. Jag har alltså fått en kupong att hämta ut en förpackning i butiken med, men det låter ju betydligt finare att säga att man samarbetar med någon.

Ibland gör jag matpaj till middag. Ägg, riven ost, grädde.. och nån fyllning. I ärlighetens namn var jag lite skeptisk till att använda Allerums creme i paj, för jag tänker mjukost. Den ser ut som en färgstark mjukost och låt mig säga så här, mjukost imponerar inte på mig.

Jag hade ett recept på sparrispaj i alla fall och använde Allerums creme istället för riven ost. Skönt att slippa riva ost om inte annat, men vet ni vad? Det funkade riktigt bra och smakade bättre än med den färdigrivna fulosten man ibland får med sig hem från affären.

Och idag slog det mig att man borde kunna använda den i bechamelsåsen när man gör lasagne? Jag kommer alltså att köpa den minst en gång till.

Läs även andra bloggares åsikter om creamcheesebuzz, allerumcreme, allerumost, buzzador

Det här inlägget postades i Drottningsylt testar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.