Rasrisk? eller näe

Jag var lite tveksam efter allt översvämmande när de först sa att det skulle vara rasrisk i området i månader, för att sen någon dag senare berätta att det inte var någon fara, men eftersom jag inte vet så mycket om sånt där så tänkte jag att de kloka människorna vet väl.

Tydligen inte eftersom en väg rasade. Snopet, kan tyckas och det är ju ren tur att de som var där klarade sig utan större skador.

Räddningsledaren Leif Larssons kommentar förbryllar mig dock lite.

– Hade vi kunnat säga varför det rasat så hade det inte hänt. Då hade vi gjort något åt det här innan det hände, sa Leif Larsson.

För marken är inte mättad med vatten efter allt regn? Till och med jag fattar varför det hände, sen att jag inte kunnat peka ut exakt vart det skulle rasa (och tur är väl det, för tänk vad förbannad jag hade blivit om jag hade kunnat det och ingen hade trott på mig, för vad vet jag?)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *