Trött. Trött på att vara trött. Återkommer om jag piggnar till.

Var inte så jävla vrånga nu då och regga er. Jag behöver faktiskt en dvdspelare som inte låter som ett flygplan redo att lyfta i allmänhet och som går med på att spela både rammsteinskivor och U2skivor.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till

 1. theWitch skriver:

  Så där, ja.
  I gengäld utgår jag från att jag blir bjuden på en filmkväll för att inspektera dvd:n.
  Jag tar med mig snacks.

 2. La Reina skriver:

  yeay! om jag tjatar riktigt duktigt kanske jag får ihop 7 stycken 😉 Jag gillar estrellachips, ingen ostsmak.

 3. West skriver:

  Ähm… skulle gärna hjälpa till, men det var ena totalt ruttna erbjudanden de hade. InkClub — jag har inte ens en skrivare. Bingo på nätet? Jo tjenare 😛

 4. La Reina skriver:

  west: nej, jag förstår att det måste vara tungt att behöva få pengar att spela bort bara sådär =P

 5. Antira skriver:

  hur ska man göra för att bli av med den där jävla tröttheren… jag skulle kunna sova 20 timmar per dygn känns det som.

 6. La Reina skriver:

  antira: man ska i alla fall inte skaffa sig en kattunge, det är ett som är säkert 😉 Jag hoppas på att piggna till framåt våren om inte annat. Hade inte så många andra runt omkring mig varit lika trötta som jag så hade jag allvarligt funderat på om jag drabbats av någon allvarlig sjukdom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *