könsliga skillnader?

Nu vet jag ju av naturliga orsaker inte alls hur det ligger till egentligen, men titta på den här bilden och tänk att människan i mitten är av honkön istället för hankön. Läs sen artikeln.

Om han hade varit en hon, hade man då viftat bort det på samma sätt med att hon inte såg lidande ut? ”Förövaren” minns det ju tydligen inte ens, så vad finns det som säger att ”offret” inte var så berusad att han inte kunde värja sig ens om han ville? Han kanske befann sig i hjälplöst tillstånd som det så fint heter? Han kanske inte vågade säga nej? Det är ju ändå två som håller fast honom och så en som förgriper sig så att säga.

Men det är klart, han har ju en penis och vi vet ju allihop att män bara tänker på sex.

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till könsliga skillnader?

 1. Love skriver:

  Helt sjukt! & klart det hade varit annorlunda om det varit en tjej, Men jag tycker det där var lika illa även fast det var en kille. Men sjukt att det resoneras så. Så jäkla orättvisst 🙁

 2. En liten tant skriver:

  Trött är bara förnamnet… Svärord, svärord, svärord – vad är det frågan om?!?!? Övergrepp är väl övergrepp?!?!

 3. Drottningen skriver:

  En liten tant: man får svära hos mig. särskilt i nuläget när min vokabulär mest är svavelosande hela tiden

 4. Svenska Dagbladet hade en serie artiklar om kvinnors trakasserier av unga män och om det faktum att denna typ av sexuella övergrepp inte tas på allvar. ”Tantsnusk” hette artikelserien om jag inte minns fel. Symptomatiskt fick den inget större gensvar.

 5. Drottningen skriver:

  LAJ: Visst är det intressant? Om du nyper mig i häcken så är du en sexistisk knöl, om jag nyper dig i häcken så visar jag intresse eller nåt. (jag tror att jag minns den där artikeln, kvinnor kan verkligen bete sig som svin)

 6. starry skriver:

  Killen ligger ju och flinar på filmen?! Skamgrepp, OK, men näppeligen övergrepp. Att kalla detta för övergrepp är ett rent hån mot alla (manliga och kvinnliga) personer som verkligen blivit utsatta för övergrepp.

 7. Drottningen skriver:

  starry: jamen dåså! Det minsta man kan begära är ju att han ser lite lidande ut åtminstone. Ser du en annan bild än jag, för hos mig är ansiktet blurrat så jag ser faktiskt inte om han flinar eller inte, däremot syns det ganska tydligt att han är fasthållen av ett flertal.

  Hade du resonerat likadant om det var en tjej som låg där och flinade?

  Har du läst Flickan och skulden : en bok om samhällets syn på våldtäkt av Katarina Wennstam? En mycket läsvärd bok där man bl a pekar på just såna saker, varför ropade hon inte på hjälp? varför pratade hon med dem efteråt? osv osv osv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *