Exempel

Det förra inlägget är alltså ett typiskt exempel på tillfällen när ordet bajs med fördel används för att avreagera sig.

Jag kan då inte knacka kod och skriver alltså bara rättt upp och ner och publicerar sen. Som synes så ser det ut som skit. Alltså vill jag editera och trycker sen på htmlknappen och ser då koden framför mig. Jag har lärt mig så mycket att det mesta ska ha en start och ett slut, alltså ser jag till att det är samma tecken i början och i slutet (minus slashen då) hela vägen. Det tog sin stadiga kvart eftersom wordpress tydligen kastar runt bokstäver efter behag och jag försöker lära mig att använda laptopen (lustiga stavningar beror på det alltså) och när jag så småningom är nöjd så publicerar jag det hela igen.

Det ser likadant ut. bajs. Nu skiter jag i det här.

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *