kräkhumor

Eftersom jag redan har haft vinterkräksjukan den här säsongen och dessutom skötte mig genom att stanna hemma två dagar efter att jag slutat prata med Ulrik.

För 5 dagar sen kunde man i slaskonbladet läsa att David Hellenius, programledare för Let´s dance varit kräksjuk och hade en spyhink bakom scenen för säkerhets skull. För Hellenius är inte den som kroknar av en sketen kräksjuka och titta vad han är duktig.

Eftersom jag nu inte tittar på Let´s dance annat än när jag blir tvungen (som på jobbet t ex) och får melodifestvalkänslor för alla liknande såpor (idol, let´s dance, fame factory..vad har jag glömt?) så gottade jag mig åt att David eftersom han tydligen är så oumbärlig skulle smitta ner större delen av Let´s dancegänget.

Jag har skrockat för mig själv åt idiotin i flera dagar. Det är bokstavligen skitroligt. Särskilt om man kan gissa sig till att Hellenius satt i tvrutan och var kräksjuk med tv4ledningens goda minne.

Föga förvånande så är fler i ensemblen sjuka nu och fler lär det bli. Frågan är nu bara om det blir ett ärevarv med kräksjuka så att programmet måste ställas in på fredag. Tack vare duktiga Hellenius som inte kroknar för en kräksjuka. Jag hoppas att han är riktigt nöjd med sig själv nu.

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till kräkhumor

 1. Peppe skriver:

  Ha! Rätt åt TV4!
  Så David Hellenius har varit kräksjuk och ändå jobbat, klart underbegåvat minst sagt….
  Vinterkräksjukan är ju minst sagt smittsamt och ändå låter man karln komma till jobbet och smitta ner alla. Ska rätt vara rätt bör man köra en frisläng en vecka. Varför ska någon eller några deltagare behöva riskera att åka ut pga en korkad progamledare och hans chefer?

 2. Drottningen skriver:

  men tydligen gäller det inte tvfolk, för de ska ju köra trots kräksjuka ikväll. det är nästan så att jag måste premiärtitta på eländet för att kolla om någon svimmar eller kräks i tv 😉

  (men det ska sägas, jag vet folk på jobbet som kommit tillbaka dagen efter, och de borde verkligen veta bättre)

 3. En liten tant skriver:

  Hear, hear!
  Ja, nå’t så urbota dumt som att gå till jobbet med vinterkräksjukan. Eller också hade han inte riktig vinterkräksjuka. Har man haft det vet man ju hur explosivt anfallen beter sig, att risken är att man inte hinner till hinken i kulissen. Han borde ha haft den runt halsen för att vara på den säkra sidan.

  Men även en vanlig magsjuka är smittsam och vidrig så det är inget förmildrande.

 4. Danni. skriver:

  Haha jag satt också och garvade lite åt det där. Till och med en femåring fattar ju att det inte är ”duktigt” att gå till jobbet och smitta ner alla andra. Skulle jag vara ”duktig” så kan du ju tänka dig vad det skulle leda till..oj oj.

 5. Drottningen skriver:

  danni: jag har tänkt på det. så fort jag hör något om kräksjuka blir jag livrädd för att handla. (inte för att jag är den som handlar i det här hushållet i första taget, men om jag skulle då)

  en liten tant: ja, det verkar ju spridas laget runt nu så… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *