hoppsan

Jag har just upptäckt att jag inte alls bara har en analys att skriva och skicka in nästa vecka, jag har tydligen en inlämningsuppgift till som ska in. Och jag som bara har mått dåligt över analysen. Snopet.

Å andra sidan, eftersom det inte direkt krävs några kunskaper för att komma in på universitäääätet numera så kanske jag inte behöver inbilla mig att det ställs några krav på mig.

Jag har i alla fall skrivit ut en jättebibba med papper som tanken är att jag ska ta med till  jobbet, bara det att sist jag försökte så höll jag på att bli alldeles sned i ryggen för att det var så tungt. Visst räknas det om man har goda intentioner?

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till hoppsan

 1. Lux skriver:

  Förväxla inte inte ingångs- med utgångskrav 🙂
  Fast det beror allt på vad man läser och var…

 2. Drottningen skriver:

  Lux: sådärja. nu kan jag må dåligt i en vecka till då

 3. En liten tant skriver:

  Äscg, du läser på distans och min erfarenhet är att kraven är lindrigare då. Så det så.

 4. Det är tanken som räknas. I alla fall inom finkulturen – se bara på konceptkonsten!

 5. Drottningen skriver:

  Efter lite prioritering och planering så har jag valt att hoppa av den lilla kursen, den som inte leder någonvart och som det inte finns någon poäng med. basåattnivetalltså.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *