håna mig inte

Jag undrar om ”ödet” någonsin tänker sluta håna mig. Antagligen måste det vara sällsynt roligt att göra just det, annars borde intresset ha falnat efter dryga 30 år kan man tycka.

Nu vill jag inte mer.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till håna mig inte

 1. Nämen? Oj? Det låter inget vidare bra…

 2. Elvira skriver:

  hahaha, hoppas ödet plågar dig in i döden! en sådan hemsk människa som du är, Drottningsylt, så är dt nt så konstigt att ödet avskyr dig xD

 3. Drottningen skriver:

  du menar att jag ska göra som din idol och ta livet av mig? med tanke på hur du beter dig så lär inte ödet vara särskilt förtjust i dig heller

 4. Elvira skriver:

  japp, gör precis som min idol 😀 men till skillnad ifrån henne har du inga talanger, och vi ska alla minnas dig som den sorgliga individ du faktiskt är 😛

 5. Drottningen skriver:

  fast vet du, du vet ingenting om mig förutom det som står här och vice versa, och det du visar är knappast imponerande. möjligen imponerande dumt

 6. Elvira skriver:

  en grej bara.. förlåt för att jag kallade dig för kräk o sådär, jag läste ditt översta meddelande om Johanna Sällström och såg det som att du verkade njuta av det! dt var dumt, men ni gav mig inga korrekta svar – hade du sagt att du inte ville håna Johanna så hade vi kunnat avsluta diskussionen där, men det verkade nästan som du tyckte det var kul!

 7. Drottningen skriver:

  för det första (och igen) läs ursprungsinlägget _igen_ och berätta för mig vart jag ”hånar” Sällström” och kommentera sen i rätt inlägg så skulle jag kunna ta ställning till det.. Jag är ganska säker på att jag (och flera)bad dig om det i flera inlägg när du surrade på om vad elaka alla är, jag väntar fortfarande på att du ska 1. hålla dig till ämnet 2. läsa alla ord jag har skrivit.

  så för att du tror att jag verkar tycka att det är kul (iofs, med tanke på hur du läste texten om Sällström så är väl det inte så konstigt heller) så passar du på att hoppas att jag plågas till döds? jättekul. verkligen.

  I fortsättningen så förväntar jag mig att du uppför dig. Mitt tålamod är inte särskilt stort när det gäller dig.

 8. Elvira skriver:

  japp, precis! men det hoppas jag inte. när jag är förbannad skriver jag saker – utan att det ligger några äkta känslor bakom dt. Det är bara tomma ord. men nu orkar jag inte med dig längre – ha det bra 🙂

 9. N|. skriver:

  Elvira. Jag hoppas för din skull att du växer upp. Och skaffar dig någon sorts jävla hyfs.

 10. Josh skriver:

  Elvira: Det enda kräket här är du. Du är en feg stackare som gömmer dig bakom pseudonym och vräker ur dig elakheter. Jag undrar vad som ligger bakom sådant beteende. Min gissning är att du i verkligheten är så jävla konflikträdd att du inte törs sätta upp en ”ingen reklam, tack”-skylt på dörren eftersom du är rädd att stöta dig med reklamutdelaren och att du därför söker dig ut på nätet för att få utlopp för lite aggressioner.

  Vilka skäl du än har till ditt beteende så är det inte särskilt imponerande. Du skriver som en kratta, din läsförståelse tycks obefintlig och förmodligen beror allt detta på att du är fullständigt dum i huvudet.

  ”Nu orkar jag inte med dig längre – ha det bra” – Lustigt att den kommentaren ramlade in ett par timmar efter att N|. avslöjat att du sitter i Stockholm och inte i Malmö. Började det brännas lite?

 11. N|. skriver:

  Alla som sätter upp ”Ingen reklam, tack”-skyltar stöter sig med mig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *