Snacka om att missa bajslådan

Jag har inte orkat med ett helt avsnitt av dokumentärserien om Göran Persson, men jag har verkligen försökt. Trots allt är det ju så att han har varit statsminister i många år och antagligen haft folkets stöd också, så i rent studiesyfte så borde man.

Maken till människa att baktala andra får man leta efter. Helt osökt glider mina tankar över på en arbetskamrat jag hade under ett par månader som höll på att knäcka mig med sitt tuggande och som till sist allvarligt fick mig att överväga att säga upp mig. (eftersom det här är en offentlig blogg så ska jag inte gå in på detaljer, men vissa av er kanske minns en sida där jag samlade kloka kommentarer från vederbörande?)

Intressant är Perssons kommentar om Reinfeldt:

Han beskriver Fredrik Reinfeldt som en tvål, som det inte går att få tag i.
– Det är otäckt. Det måste finnas nerv och värme. Jag saknar allt hos honom, säger Persson.

Det där är precis den uppfattningen jag har fått av Göran och det jag har sett under den senaste tiden har knappast gjort att jag ens kommit i närheten av att ändra åsikt.

Lika lite som jag öste galla över tidigare arbetskamrat inför chefen så borde Göran ösa galla över sina kollegor offentligt. Det är ju knappast så att han i det här fallet sitter och fikar med en kompis eller öser ur sig hos sin partner. Det där är inget annat än lågt jävla skitsnack och oavsett vad jag hade för tankar om honom som politiker så trodde jag faktiskt att han var mer professionell än så.

Andra bloggar om: , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Snacka om att missa bajslådan

 1. En liten tant skriver:

  Jag har sett alla fyra avsnitten… känns som man vore skadeståndsberättigad eller nå’t. Jag upplevde vartenda klipp som kalkylerat av Persson. Obehag är den slutgiltiga känslan.

 2. Danni. skriver:

  Ibland känns det som att Göran har problem. Ja, det känns så ganska ofta faktiskt.

  Han tror nog att han är Gud eftersom han verkar se sig själv som den enda fulländade människan.

  Finns det inget namn på det han lider av?

 3. Peppe skriver:

  Har lyckat missa alla avsnitt hittills då jag är rädd om mitt hjärta. Jag får förbanne mig högt blodtryck bara jag ser den dryge jä–en numera. Att då se honom snacka skit som om han satt och fylleskålade med nån gammal kompis skulle bara vara för mycket.

 4. Drottningen skriver:

  Danni: narcissism kanske? storhetsvansinne?
  En liten tant: där sa du något! skadeståndsberättigad. Jag tog mig nästan igenom hela igår, men jag pallar faktiskt inte mer
  Peppe: tillfälligt högt blodtryck gör inte så mycket, man känner att man lever bara 😉

 5. Peppe skriver:

  Jaja, adrenalinpåslaget är också påtagligt och man vill ju inte bli nån adrenalinjunkie heller. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *