tvserier

Den bästa serien som sänts på många år i svensk tv är House. Jag förstår inte varför inte fler har upptäckt det och istället tittar på desperata hemmafruar och ett sjukhusprogram som känns som cityakuten goes harlequin.

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till tvserier

 1. Carina skriver:

  Jag började men…nä, det var samma avsnitt varje gång. Nån är oförklarligt sjuk, de undersöker massor av saker, han är sarkastisk (kul medges), han går sin egen väg, de kommer på varför människan var sjuk. Ingenting för handlingen mellan skådisarna framåt.

 2. Jaa..jag håller med. Jag tycker han är helt underbart elak! 🙂
  Lite är det väl som Carina skriver – att det är samma sak, men jag tycker det är fascinerande på nåt vis ändå. Och så gillar jag en massa krångliga latinska sjukdomstermer..

 3. Drottningen skriver:

  jodå, karaktärerna har ju en historia, men den är inte övertydlig utan skymtar till i bakgrunden istället. Ännu en fördel är ju att det verkligen är fristående avsnitt så man måste inte följa den, men det ger onekligen en extra dimension till det hela.

 4. N|. skriver:

  Amen på det. Det som de flesta verkar missa är att varje avsnitt innebär att det är House’s liksom alla andras verklighetsbild som utmanas. Varje gång. Hela tiden. Ungefär som livet är.

 5. Peppe skriver:

  Håller med! Har tyvärr missat de flesta nya avsnitten men eftersom de är fristående så gör det inte så mycket. Man får helt enkelt njuta desto mer av varje avsnitt. Håller också med dig N|. (!) Det tog ett tag att få grepp om serien men visst är det så att det allas världsbild utmanas gång på gång. Det som gör House extra bra är att man slipper en amerikansk sötsliskig sensmoral. 🙂

 6. Carro skriver:

  det ena behöver ju inte utesluta det andra så länge det finns video 🙂

 7. Petra skriver:

  ”House” är helt underbart – men enbart p g a att Hugh Laurie är så perfekt för rollen! Jag älskar hans sarkastiska kommenaterar och minspel! 🙂

  (Sen gillar jag ”Grey’s anatomy” också, men det är en annan femma.)

 8. Johan skriver:

  Själv är min favorit Entourage =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *