Plötsligt så händer det!

Jag vaknade två timmar för tidigt av mensvärk vilket gör att det är färdigsovet och jag kommer troligen att bli driven till vansinnets brant på jobbet eftersom jag ska ha den mentalt tyngsta avdelningen inatt.

Ingen vidare start kan man tycka, men dagens snigelpostskörd sopade illa kvickt bort den sura ullmattan och när jag väl vågade öppna mailet med omdömet på min senast inskickade skoluppgift så sitter jag ändå här och är förvånansvärt nöjd.

Jag vågar nästan inte tänka det för mig själv, men frågan är om inte det här skulle vara en riktigt bra dag även om det visade sig att jag får besök av mensvärken from hell. Inte helt säkert, men eventuellt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Plötsligt så händer det!

 1. Peppe skriver:

  Alltid kul när något gått oväntat bra. 🙂

 2. Drottningen skriver:

  nu vet jag inte om det var oväntat bra, men med tanke på vilket flyt vi brukar befinna oss i så var det ju skönt att slit ger resultat ibland. tycker jag då. om du syftade på skoluppgiften så tyckte jag att den var ganska bra, frågan var ju bara om magistern också tyckte det (dessutom valde jag den uppgiften som tydligen var svårast/tristast. hurra för mig liksom)

 3. Peppe skriver:

  Det är välförtjänt med lite flyt för en gångs skull. 🙂

 4. Drottningen skriver:

  flyt innebär tur och det är ju något vi inte har här =P

 5. Peppe skriver:

  Var inte så negativ mänska 😉

 6. Drottningen skriver:

  negativ för att jag påstår att det inte handlar om flyt utan om rent slit? jaaaaaa, ursäkta mig. rent tur. naturligtvis

 7. vajlet skriver:

  1. varför har du inte sagt att du skriver nånstans? nu är jag allt lite ilsk. 😉 2. varför vet inte jag att du går i skolan? vad för skola? antagligen är två beroende av ett. hmmf..

 8. Drottningen skriver:

  vajlet: 1. jag har faktiskt berättat för dig att jag bloggar, men du har antagligen haft annat att tänka på tror jag
  2. antagligen för att jag inte gormar om det? 😉 jag läser engelska på distans, så det var inte mer komplicerat än så.

  Och nu har du ju hittat mig =)

 9. vajlet skriver:

  määäh, är det sant, har du berättat det? jag har verkligen noll minne, det säger mig absolut inkentinken. scary. engelska låter roligt. hoppas det går bra!

 10. Drottningen skriver:

  asch, nog har du viktigare saker att tänka på än mina studier =) (jag glömmer gärna bort det själv också för den delen)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *