112733227275838279

Idag har jag haft det första utbrottet då. Om det beror på bristen på nikotin eller inte låter jag vara osagt, det kan faktiskt vara så att jag faktiskt surnade till över det faktum att tre vuxna människor tydligen inte kan hålla ordning och att jag känner mig som en husa. Jag tycker att det är fullkomligt legitima skäl att bli arg faktiskt, men man vet inte som sagt.

Eller ja, arg och arg, snarare ledsen och less. Faktiskt. Jag kastade allt som låg på bordet i soporna, knöt ihop soppåsen och bokstavligen kastade den genom lägenheten och ut i hallen. Det var ganska skönt. Jag lyckades tydligen så bra med mitt kast att jag råkade stänga in en av katterna i badrummet. Nå, han förtjänade det säkert.

Barnet tyckte diplomatiskt när jag frågade om hon inte tyckte att det var stökigt att det beror helt på vad man jämför med. Sambon torkade kattkräk som vi ignorerat ett tag (men diskuterat dagligen) och skurade kylskåpet. Frågan är om det gör någon skillnad egentligen. Ändå tycker inte jag att jag städar så sjukt mycket, det är bara det att jag gör så mycket mer. Tycker jag alltså.

Förutom det så saknas aptiten fortfarande. I morgon måste jag nog ställa mig på vågen. Små människor mår inte bra av att tappa aptiten. Läste jag inte nånstans att man skulle bli så hungrig? Baaaah!

Jag känner mig nog lite varmare idag. (och det är positivt för att…?)

46 timmar.

Sas det inte att man skulle få mer ork också? Varför är jag så förbannat trött, orkeslös och utan aptit då?

Jag har ingen humor längre heller. Jag är inte rolig och andra är det definitivt inte.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *