Så…. nyskapande

Jag kommer nog aldrig att begripa det här med kultur och varför vi ska ha kulturstöd så länge skattepengar går åt till människor i koppler som kryper runt på alla fyra och biter folk, eller varför inte en kvinna som står upp och pinkar på en scen?

Eftersom folk blir upprörda så måste det vare ett starkt konstverk och det är dessutom ett inlägg i könsdebatten, enligt Tina Eriksson-Fredriksson som är dramaturg (vad är det?). Dessutom så är det här inte vilket sketet pisseri som helst, utan det sker ju under ordnade former, på Norrlandsoperan!

Jag blir alldeles matt, men okej, om någon vill ha ett inlägg i könsdebatten (nä, jag fattade inte det där) och ett starkt konstverk som ger intryck så kan jag rekommendera ett sommarjobb inom äldreomsorgen. Där får man intryck, berörs, blir tvungen att ifrågasätta sig själv och som laxen på moset eller vad man ska säga så får man både pisseri och skiteri att ta hand om, i vissa fall väldigt konstnärligt hanterat.

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Så…. nyskapande

 1. Lux skriver:

  Hmmm… å ena sidan fattar jag din reaktion – 10000 till ett pissande fruntimmer känns lite märkligt. Men dra inte all kultur över en kam.
  Idrott är inte bara dopade tyngdlyftare eller folk som nitar varann, och lika lite är den här människan representativ för kultur…

 2. Drottningen skriver:

  såklart inte, litteratur, film, teater och fan och hans moster är också kultur, men skit är skit även om man kallar det gödsel 😉

 3. MsGarbo skriver:

  Du är helt enkelt underbar!!

  *fnissar hysteriskt*

 4. Pingback: drottningsylt » Blog Archive » Mer nyskapande

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *