“Det är bäst att du börjar röka igen”

Nu menade han väl inte allvar med det, sambon, men så sa han efter att ha lyssnat p mig ett par timmar när jag förklarat hur illa saker luktar (Stockholm luktar förfärligt, Slagsta strand luktar sopor) och hur ont jag har överallt. Idag har jag inte bara ont i händerna nämligen utan också i knäna.

Tjoho vad kul det är att inte röka.

Idag har nog varit den jobbigaste dagen tror jag. Vi har haft en shoppingrunda (jag shoppade, han betalade. Ingen skam i kroppen har jag tydligen.) och de där små promenaderna mellan bilen och affären är inte att leka med. De är som gjorda för ett bloss helt enkelt.

Och när saker luktar så jävla illa. Alltså. Om det luktar sopor vid ett gatukök så skulle jag vara gladare om jag inte visste det. Faktiskt.

Egentligen så undrar jag om det hänger ihop med att jag inte röker längre (la du märke till ordvalet?), det här med stinkandet, för jag hade bättre luktsinne än min sambo tidigare också. När jag rökte och han hade slutat alltså.

Jag har köpt mer kläder idag än jag gjort på ett och samma tillfälle på… eh.. hur lång tid som helst. Däremot har jag glömt att väga mig, men jag har varit lite hungrig en stund iaf.

Nånstans kan jag ändå inte låta bli att tänka att det skulle vara lite gott med ett bloss. Kanske. Hittills är jag inte imponerad av mig själv. 3 dagar har jag ju klarat 2 gånger i år redan (snacka om att ha karaktär va). Framåt söndag/måndag kanske man kan säga att jag kommer någon vart.

Jag försöker andas djupt när suget sätter in och så försöker jag låta bli att svälja aggressioner. De läggs bara på hög och tålamodet är inte direkt fantastiskt och så slutar det med att jag står där och gråter och svär över alltings jävlighet. Det är en sak att göra det hemma, offentligt är det inte alls lika effektfullt.

Ungen dammsög, tömde diskmaskinen och vek undan tvätt i morse utan tillsägning. Och hon hörde inte alls mitt utbrott igår va? HA! Jag vågade inte säga något hur som helst. Jag har inte ens vågat säga till henne att jag slutat röka.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *