Dag 4

Kommer jag igenom den här dagen, och det verkar det än så länge som om jag gör, så har jag för det första slagit mitt årliga rekord och för det andra.. så vet jag inte. Det är säkert nåt bra med det. Om jag rökte 1 paket om dagen tidigare så är det 160 spänn som jag inte rökt upp. (om jag har räknat rätt) Nu rökte jag inte ett paket om dagen och igår konstaterade jag att jag antagligen rökt alldeles för lite för att det ska löna sig att sluta.

Sambon jobbar hela dagen och jag är rastlöst men vågar inte gå ut. Jag kände mig rätt modig som gick ut på balkongen och vattnade tomaterna. Där ligger nämligen askkoppen, otömd och med iaf tre fullt dugliga fimpar längst upp. Jag har ju inte öppnat balkongdörren sen i måndags kväll så tomaterna var nog törstiga.

nej, jag rörde inte fimparna. Inte askkoppen heller faktiskt.

Men jag vågar inte gå ut som sagt. Jag litar inte på mig själv i närheten av ställen där man kan få tag på cigg (överallt utom i djuraffären) och inte på mig själv med pengar på fickan så här sitter jag. Trist på fint väder, men ändamålet helgar medlen eller hur man säger. Jag ska inte ringa till någon som röker heller.

Det lär bli otäckt. Att träffa människor som jag känner som röker. Vojvoj. Jag kanske har lärt mig att tycka synd om dem då.

Igår kväll så kändes det som om jag hade en taggig klump av nånting (säkert äckligt) i halsen som var helt omöjligt att hosta upp och då tänkte jag på en tjej som när hon försökte sluta röka sa att hon hostade upp svarta läskiga saker. Så då vågade jag inte ens ta i ordentligt och nu är det borta vad det nu var. Såna där äckliga saker borde man spara i en burk och tvinga sig själv att titta på varje gång man röker om man åker dit igen. Fatta hur dum man skulle se ut om man sitter på ett fik och stirrar in i en burk med tvivelaktigt innehåll varje gång man tänder en cigg.

Nu börjar det mulna på. Bra. Hoppas att det börjar att regna också. Vem fan vill gå ut när det regnar?

Jag är snuvig idag också. Antingen har sluta-rökalobbyn ljugit eller så har min snuva inte ett dugg med rökning att göra. Jag tror att de ljög för att de vet att man känner sig extra misslyckad om man åker dit efter ett par dagar än om man åker dit efter ett par timmar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *