Vad gör alla superokända människor hela dagarna?

Ptja, förutom att vi gör allt det där aptrista som hör till när man uppnått vuxen ålder så tampas vi tydligen med blogghatet, något som kändisar inte står ut med. Inte utan en bra lön i alla fall.

Jag antar att ur deras synvinkel så är det säkert så att vi andra inte drabbas av det hemska hatet på samma sätt som dem för vi är ju inte kända och lika fantastiska, men det där tror jag mest är snack och ett sätt att framhäva sin förträfflighet. Syns man så hatas man, syns man ofta och mycket så poppar trollen upp som..eh.. kattskit i kattlådan här hemma och som offentlig person borde man dessutom vara van vid knäppisar. Som superokänd kan man ju nästan förväntas ta illa upp menar jag, om man inte är van.

Dessutom är det ju så jävla ute att blogga. Heeelt 2006 liksom. Mäh!

Nåja. Personligen så skriver jag inte för att bli slickad nånstans (jag får mitt här hemma tack så mycket, och var så god för den bilden=)och jag tycker dessutom att de bloggare som är allra bäst är de som inte får betalt, inte har en mediaimage att försöka leva upp till utan som är sådär trist superokänd precis som jag och som med jämna mellanrum har något att säga. Men det är jag det, bloggosfären gråter antagligen blod för att hatet har skrämt bort kändisarna.

Skulle jag vara lite spydig och sur så här på morgonkvisten så skulle jag kunna skriva att det är väl märkligt att kändisarna som inte skriver gratis verkar vara så sköra. Eller så kanske de helt enkelt inte har något att säga när de måste konkurera med pöbeln. Om du vill ge mig en bra lön för att bli förolämpad så är jag inte den som är den. Hey, jag blir ju konstant förolämpad när jag jobbar och dessutom är lönen också en ren förolämpning, så det är ju märkligt att jag trots allt går till jobbet alls. Jag kanske borde kräva in min a-kassa istället.

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Vad gör alla superokända människor hela dagarna?

 1. Ja, du har ju katter….som slickar alltså.. 😀

 2. Förresten – vilket skojigt uttryck i artikeln: ”bloggar av”
  Det var första gången jag såg det…

 3. Drottningen skriver:

  Kristina: exakt! =P

 4. Danni. skriver:

  Tja, kändisar är väl ganska patetiska och sköra, det är väl därför de vill vara kända liksom…när de sedan delar med sig av sig själva till de människor de tror älskar dem (dvs hela sveriges befolkning) och de blir tvugna att inse att alla faktiskt inte älskar dem, så blir det ju kris. Då är ju något fel, då är det kanske dags att spruta in mer skit i ansiktet och kroppen som Linda Rosing eller så skyller man på de elaka ”vanliga” människorna och deras behov av att hata alla som är ”glamorösare”, ”underbarare” och ”snyggare”…de som ”blogghatar” kända människor…

  Vafan jag får betalt för att bli mobbad varje dag, så farligt är det inte 😀

 5. Lotta skriver:

  Tja. Läser tidningen. Rensar kattlådan. Bloggar. Äter. Bloggar. Äter. Rensar kattlådan. Bloggar. Äter. Bloggar.
  Och tack för bilden. Den kan jag behöva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *