Reflektion

Är det inte lite konstigt att H&Ms egna hipsters i storlek 34 är lite för små för mig samtidigt som shortsen jag köpte från dem i samma storlek är ungefär lika mycket för stora som trosorna är för små?

Märkligt är det.

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Reflektion

 1. Linda skriver:

  beror nog på i vilket u-land det är tillverkat… Säga vad man vill om slavkraft, men särskilt noga är dom inte.

 2. Linda skriver:

  Du borde btw vara rätt så liten?

 3. Drottningen skriver:

  hahahahahaha (det där var inte så pk)

  Mjo, jag är inte så stor. Nästan osynlig faktiskt

 4. Nynaeve skriver:

  Oj, och jag som kan ha deras hipsters i stl 36. Fast resåren högst upp kunde varit lite mindre hård. Men de satsar nog inte mycket pengar på att ha konsekventa storlekar.

 5. Drottningen skriver:

  nyn: jag köpte faktiskt ett paket i stl 36 efter det där första inköpet, föga förvånande så var de för stora istället, så när jag byter om på jobbet t ex så gäller det att hålla i trosorna om jag inte ska flasha gumpen. nåja, vad är väl en bal på slottet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *