Hurra!

Den här snubben har alltså hittat kantareller, idag och inte om en månad som det står i artikeln och stolt som en avelstupp håller han upp dyrgriparna på bild. Dessutom så påstår han sig vara en van svampplockare, eller nej, driven står det ju faktiskt och det förklarar ju en del.

Sådär små ynkliga kantareller plockar man inte, och det säger jag som vare sig är van eller driven svampplockare. Jag antar att han är nöjd nu, snubben, när grannkärringen eller vem det nu kan vara som inte fick de där små klimparna.

Han kan tjata sig blå om hur gott det är, men 5 knappt centimeterstora kantareller smakar inte så värst, faktiskt och därför drar jag slutsatsen att det handlar om helt vanlig jävla snikenhet. Bra farbror, njut av dina små kantarellisar du. Bodde du närmare skulle det inte förvåna mig ett dugg om du var kompis med tvättstugetanten eller de där som bestämt om nedsågandet av syrenen.

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hurra!

  1. Josh skriver:

    Eller så ville han bara vara med i tidningen.

  2. Drottningen skriver:

    det hade väl räckt om han hade varit kränkt över att svamparna var så tidiga eller så då? (eller så hade han kunnat skära sig med en gillette och fotat det) han behövde väl inte plocka dem för det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.