Dagens scoop

Pål Hollender har varit på Naturhistoriska idag och både fikat och handlat i butiken. Fula skor hade han också enligt en säker källa.

Själv tänkte jag mest på baltiska kvinnor under tiden.. (jamen googla då om du inte begriper vad jag menar, jag är ingen uppslagsbok)

Och vi som ville åka till Fjärilshuset.

Andra bloggar om: , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

17 svar på Dagens scoop

 1. Danni. skriver:

  Jadu…det vet jag faktiskt inte. Kan vara så att det inte är så mycket efterfrågan? De flesta handlar sådant på bageriet bredvid tror jag, men jag kan fråga min chef och hälsa från en kund att han borde ta hem dem =)

 2. Drottningen skriver:

  finns inte på bageriet. jag såg att coop äntligen tagit hem dem så vi kanske måste göra slut med er helt och hållet annars 😉

 3. Instinct skriver:

  Han är vidrig, den karlen. Du skulle kastat en hallongrotta med utgånget datum på honom.

 4. Drottningen skriver:

  det kunde jag har gjort om jag hade haft någon istället för en skitdyr fralla som var alldeles för god för att kastas. (och om jag hade gjort det så hade han säkert gjort en film om mig där han visar hur man behandlar folk som kastar saker på konstnääärer)

 5. cilia m june skriver:

  Urk! Han är mkt vidrig och jag får moralpanik varenda gång jag ser honom. Plus att det stör mig att han är ihop med en krönikor som jag gillar som fan.

 6. Drottningen skriver:

  cilla: vaaa? är hon krönikör? vart skriver hon? (för hon var med ja. eller… jag _hoppas_ att det var hon så att han inte var ute och slirade med nån annan)

 7. Josh skriver:

  Det såg inte ut som något han hade köpt i Tallinn i alla fall, men man vet ju aldrig. Har han dumpat hon som höll i kameran medan han knullade sig genom Baltikum på Svenska Filminstitutets bekostnad?

 8. Pål Hollender skriver:

  Hej Drottningen,

  Det händer ibland att jag gör en sökning på mitt eget namn för att se om det skrivits något intressant på sista tiden. Häromdagen dök din lilla skvallerspalt upp överst i resultatlistan. Med anledning av ditt ”scoop” om mitt besök på naturhistoriska museet, och med det tillhörande meningsutbytet mellan dig och dina vänner om vilken sorts kakor du borde ha kastat på mig osv.

  Jag hoppas du/ni förstår att era resonemang inte sker i en privat chat eller hemma i era tonårsflickrum utan att ni säger allt detta offentligt. Alla som får lust att söka på mitt namn får för tillfälet upp ert snaskiga pladder.

  Varför är nu detta obehagligt? Borde jag inte tåla det, jag som är ett sånt vidrigt svin?

  Nja, jag har själv minst två invändningar. Den första är att jag var på naturhistoriska tillsammans med några goda vänner (och deras barn) och framförallt med min egen lilla dotter. Den andra har med en annan historia att göra; en gång då jag och min flickvän för något år sedan blev telefonterroriserade av ett och samma gäng unga män i några månader. Dom ringde såväl på dagarn som på nätterna, när som helst. Min dotter var bebis då och vaknade ofta på grund av dessa samtal. Men det absolut värsta var att dom då och då beskrev för oss var vi hade varit och vad vi hade gjort under dagen. Tex kunde dom säga saker som ”Jag såg dig och din söta dotter på macoteket idag. Jag var bara några decimeter från att klappa er söta dotter på huvudet. Nästa gång kanske jag gör det…”

  Ni kanske anar att det både var direkt obehagligt och upprörande men också spred sig en rätt så obehaglig paranoia i våra liv ett tag efter det. Är dom här i närheten nu?

  Ert lilla skvaller om mig i din präktiga blog känns likadan. När exakt skulle du kastat en syltgrotta på mig? När jag bar min dotter på armen för att hämta extra servetter? När jag hjälpte henne på toaletten? Har ni med att göra om jag var på museet med min flickvän eller om ni bara råkade se mig just då med en av mina vänner som jag var där med? Ska jag inte våga gå till naturhistoriska igen pga av det här? Kommer nån spotta i min mat då? Eller i min dotters?

  Nej fy fan. Usch! Skäms!

  Dessutom för ni ert lilla skvaller på offentlig plats. I denna blog.

  Jag får lust att citera drottningen själv i ett inlägg i juli: ”Det finns vissa människor som lever av att ösa ur sig på andra.”

  /pål

 9. Drottningen skriver:

  Hej Pål och framför allt, välkommen.

  Eftersom du är en offentlig person så blir du säkert inte förvånad över att du uppmärksammas även i bloggosfären och inte bara i skvallerpressen och kvällstidningarna. Jag är också övertygad om att du är medveten om att om vi (alla som läser tidningar, kollar på tv osv) inte nämnde dig så skulle du antagligen inte kunna göra film längre.

  Däremot undrar jag om du inte läst mitt inlägg lite som fan läser bibeln? På vilket sätt är det snaskigt pladder att jag tyckte att du hade fula skor och var på naturhistoriska? När har jag sagt att jag skulle kasta något alls på dig? Har du aldrig kommenterat en annan människa eller sagt något som de skulle kunna uppfatta som obehagligt? Vad andra skriver får stå för dem, precis som du står för det du publicerar. Jag är säker på att du inte bara fått ros för det hela tiden.

  Din historia om när folk ringde hem till er mitt i natten och så förstår jag mycket väl att du tyckte var obehagligt, men riktigt jämförbart är det väl ändå inte? Jag hoppas att ni numera har hemligt nummer och slipper sånt.

  Människor skvallrar, det är inget nytt, men jag kan faktiskt inte förstå hur min åsikt om dina skor kan vara så upprörande. Möjligen har jag en upprörande dålig smak, men det var nog inte så du menade. Som offentlig person så lever man av uppmärksamhet samtidigt som den antagligen är skitjobbig, jag förstår det, men det är också något du valt själv och jag antar att du kände till den biten. Eller ska vi bara uppmärksamma er när det passar era syften? Naturligtvis har det inte alls att göra med huruvida du är ett svin eller inte, vilket för övrigt inte heller är mina ord, utan att du är en offentlig person.

  Jag tyckte att du hade fula skor. Ja, jag tycker att du får tåla det. Om du har problem med vad någon av de andra har skrivit så tycker jag att du ska berätta det för dem. De har ju allihop länkar till sina egna bloggar där det säkert finns en mailadress/kommentarsfunktion där du kan komma i kontakt med dem och om någon av dem ber mig så ska jag också plocka bort deras kommentarer i det här inlägget.

  Vissa människor lever av att ösa ur sig på andra ja, andra lever på att människor skvallrar om dem.

 10. Pål Hollender skriver:

  Imorgon tänkte jag ta en tur via odenplan (strax efter kl 11) och sen ner för sveavägen, förmodligen rundar jag glaspitten på sergelstorg och kanske går in en sväng på kulturhuset innan jag shoppar en stund på NK (där kommer jag förmodligen hänga mer än 15 minuter på husgerådsavdelningen) och efter det undrar jag om jag inte kommer belasta området mellan gallerian och slussen via skeppsbron på väg mot söder och götgatan för att sedan vända en aning mot hornsgatan och kaffebar innan jag drar mig ner mot bryggeriet för att uträtta ett ärende innan jag promenerar mot slussen igen för att hoppa på gröna linjen mot st:eriksplan och hem igen. Så alla Ni ödmjuka människor som inte vill bli provocerade av att jag tar plats i det offentliga rummet (om det så än bara är som privatperson på gatan) har nu fått chansen att DRA ÅT HELVETE och hålla Er nån annan stans medan jag är på språng./p

 11. Drottningen skriver:

  ja, det är nog mycket enklare att be folk dra åt helvete istället för att kommentera vad de skriver. Jag sökte också på ditt namn, du kanske har en annan och bättre sökmotor än jag, men jag fick då inte upp mitt inlägg på första plats, faktiskt inte ens på de två första sidorna, så tydligen har du verkligen letat efter vad folk skriver om dig. Inget fel i det, du skulle väl be mig dra åt helvete även om jag hade tyckt att du var fantastisk och hade fina skor antar jag?

 12. deep.ed skriver:

  Själv tillhör jag dem som inte blivit speciellt moralpaniska av dina tilltag Pål. Jag har till och med försvarat eller åtminstone försökt förstå det underliggande politiska/konstnärliga i det hela.

  Men att du var en sån jävla fröken? Jag menar – din lätt hysteriska utläggning ovan är ju skrattretande från en person som valde att visa upp hela sin kunskap i att gå bakom ryggen på vänner i Robinson och sedan fläkt ut både sin kropp och själ i media.

 13. Pingback: Enligt Min Humla » Veckans plattnacke v.32

 14. Pingback: drottningsylt » Blog Archive » Pål och knarket

 15. Bubblan skriver:

  Det här var troligtvis den mest underhållande läsningen på bra länge. Pål, jag måste ge dig att du är lite bitter. Jag gillar bittra människor.

 16. Pingback: drottningsylt » Blog Archive » Höjdpunkter

 17. Pingback: drottningsylt » Blog Archive » Detta förbannade blogghat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.