yes!

Jag har tagit mig igenom kursen med äran i behåll, trots svenska ord i engelska uppsatser och trots mina vinklingar och trixande. Utan en enda restuppgift dessutom. (det är tydligen viktigt, jag har sett andra diskutera det och läraren var noga med att påpeka att jag klarat ännu en uppgift på första försöket. Vaffan?! Jag skulle känna mig urkass annars)

Så här i efterhand skulle jag kunna rycka på axlarna och säga att det var ju inte så svårt, och det kanske det inte var med tanke på min framförhållning och min motivation, men helt uppenbart är i alla fall att jag har en förmåga att göra det svårt för mig.

Mental note: Krångla inte till det så förbannat.

Andra bloggar om: , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.