Så konstig är jag

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir “tagna

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Så konstig är jag

 1. Jeez skriver:

  Nr 4 kan jag skriva under på… fast jag måste kanske vara mer orginell i mitt eget svar nurå?

 2. Drottningen skriver:

  nejdå. ditt yrke väger tyngre i sammanhanget tycker jag =)

 3. Drottningen skriver:

  jag trodde faktiskt att du tyckte om människor för övrigt.

 4. Miss Decadent skriver:

  Haha, jag kan också lyfta saker med mina tår. Maken kallar dom apfötter. Jag ska försöka svara på utmaningen, har gjort något liknande ganska nyligen, men jag kan göra den igen. Jag är väldigt konstig. 😉

 5. Drottningen skriver:

  Josh tyckte att min arvsky för fötter och min förmåga att lyfta saker med desamma var en konstig kombo, men jag lyfter ju inte upp saker med tårna och tar i dem sen förstås. Ibland är han bra konstig! (jag kom inte på så många konstiga saker. egentligen vore det bättre om någon annan skrev om ens konstigheter, själv är man ju van liksom)

 6. Men snälla vännen – har du gått och blivit senil nu???
  http://www.kristina.knusselbo.com/blog/?p=60

  (tyckte det var bekant på nåt sätt…och det var du som utmanade mig då också)
  🙂

 7. Drottningen skriver:

  Kristina: jamen? jag trodde att jag hade svarat på den tidigare och gick igenom mina blogginlägg och hittade den inte, så jag tog för givet att jag hittade på att jag gjort den. Men tydligen inte. Märkligt. Då har jag en ny konstighet då, jag är väl typ den enda under 35 som är dement också.

 8. Neny skriver:

  Jag lyfter också saker med tårna. 🙂
  Jo, dina förra frågor ligger nån månad bakåt. Men 12 svar är väl bättre än inga 😀

 9. Drottningen skriver:

  neny: jag har tydligen drabbats av akut analfabetism också för jag hittade det inte. Nu blir jag lite sur över att jag har slösat tid på en jävla lista som jag redan har gjort plus att alla andra också verkar kunna lyfta saker med tårna. (hur långt tillbaka har du läst egentligen? är det du som smyger runt här skitlänge så att jag tror att det är jag?)

 10. Lotta skriver:

  Japp lyfta med tårna kan jag. Jag kan också göra ”tanten med papiljotterna” med mina tår. OCH jag tycker fötter är vedervärdiga. Skönt att veta att jag inte är ensam.

 11. Drottningen skriver:

  Lotta: nu är det så många som kan lyfta med tårna så att jag börjar tro att det är helt normalt trots allt, fastän min jobbarkompis säger att det inte är så =)

 12. deep.ed (aka N|.) skriver:

  Den hade jag ju redan gjort ju: deep|edition » Utmaning – i mars…

 13. Drottningen skriver:

  jamen..vad gnällde du om från början då? (hahaha, inte bara jag som är gaggig tror jag;)

 14. deep.ed (aka N|.) skriver:

  Jag kan väl för fan inte komma ihåg allt jag skriver heller? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *