Dag 5

Varit orolig? Trott att jag har rökt idag?

Det har jag inte hur som helst. Trots att jag önskade livet ur människorna som fikade på taxinge slott och de fiiina människorna som spatserade (jodå, fint folk spatserar, iaf om de tror att de är finare än andra) runt i finkostymen så här på ångtågets dag eller vad det nu var för jävla dag.

Jag började dagen med att snora och nysa. Som vanligt. (hmm… skulle inte sånt försvinna?) Sen hostade jag lite för att det kliade i halsen. Sen ville jag röka, men gjorde det inte. Kanske att pirrandet i händerna börjar avta och kanske är jag inte fullt lika trött hela tiden. Och inte blev jag sjuk heller, men det kanske kommer. Eller så sa mina superstarka vita blodkroppar åt bacillerna att nänä, kom inte hit och mucka. Nu jävlar ska ni få bacilljävlar och så bara *tjoff*.

Jag funderade lite på det här med festande. Alltså, människor dricker ju gärna alkoholhaltiga drycker när de partajar, öl, vin, sprit, cider eller vad det nu är och så blir de fulla och glada och så dagen efter så mår de lite sådär kan man säga. Eller så mår de apilla, men gårdagen var kanske lite kul ändå, det snurrade lite i skallen och sådär.

Om man har slutat röka och så får man för sig att röka på en fest nångång och så tar man ett par cigg, då blir man lite yr i skallen och det kanske är lite kul sådär och då dagen efter mår man lite sådär kan man säga. Eller apilla, men man hade ju kul åtminstone.

Vad är skillnaden? Båda sakerna är giftiga, man mår apa (om man mår apa dagen efter att man rökt vet jag egentligen inte, men det är vad jag har hört) dagen efter och det var kul under tiden. Dessutom är båda sakerna såna som man lär sig att tycka om. Johodå, ge en baby en snaps så får du se hur gott det egentligen är.

Och eftersom jag inte dricker alkohol längre (vet inte varför, det är inte gott har jag kommit på) så kan jag väl få röka då när alla andra dricker öl? Jag la fram det för min sambo och tycker själv att jag är fullkomligt logisk. Jag är inte säker på vad han tyckte, han sa bara hmmmm.

Jag har förresten haft mer halsbränna den här veckan som ickerökare (tjoho) än jag har haft totalt under mina år som rökare och så har jag fått fler finnar än jag hade förut i kombination med torra fnasiga partier i ansiktet. Vad var det som var så bra nu igen?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *