Snabb uppdatering

1. Lilla katten har stulit min bankdosa så jag kan inte logga in på banken och inspektera min miljoner. Hoppas att det inte kommer några räkningar som ska betalas innan han tar fram den igen.

2. Min mage är tydligen förbannad och jag har ingen aning om vad jag har gjort. Dofilus är lika bra som proviva, fast inte lika sött.

3. Med en ny bil så gillar Josh att köra mig till och från jobbet. Blev hämtad imorse och klev in i en bil tempererad till 24 grader och med rumpvärmen påslagen. För att förstå uppoffringen så måste jag förklara att Josh avskyr värme på de nivåerna. (såna här saker är en av anledningarna till att han får bo med med, fröken Garbo😉

4. Någon glömde att rensa kattlådan igår, så när vi kom hem imorse hade Pissnissen pinkat på golvet innanför dörren och naturligtvis på tröskeln också. Den som glömde kattlådan fick städa, Pissnissen satt någon meter bort och blängde, tydligt demonstrerande att det inte var han som skulle skämmas. Alls. Jag höll med Pissnissen faktiskt. Glömmer man kattlådan så får man sota för det också.

5. Jag saknar Hyndan.

6. Den där bankdosan stör mig verkligen.

7. För första gången, alldeles nyss faktiskt, så var det inte Pissnissen som skrek när han och Lilla katten tumlade runt utan Lilla katten. Nu får han sina fiskar varma minsann. Äntligen!

edit: Dosan upphittad. Nerbäddad i soffan. Jävla lilla katten

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Snabb uppdatering

 1. MsGarbo skriver:

  1. Jag förstår. Det finns stunder när jag ser en poäng med att ha en svärdsman också, trots att vi inte bor ihop.

  2. Jag är rätt glad över att ha en katt, jag med, att skylla på. Tyvärr var hon inte i närheten i lördags, när jag blev av med mina solglasögon. De har alltså inte lekts bort, utan tappats. Dock inte av mig. Eller en katt. Däremot har jag fått ett par nya. Av den som (inte) höll reda på brillorna.

  3. Just. Jag behöver städa låda. Den är ofräsch, det är bara en tidsfråga innan morrhårshögen protestpinkar.

  I övrigt processar jag att jag inte har någon TaHandOmKatt-lösning i augusti. Jag letar kattpensionat. Traumatiskt.

 2. Drottningen skriver:

  vars ska du i augusti?

  (men det vaaaar inte jag som slarvade bort dosan. Jag har den alltid på samma stället just för att låta bli att göra just det)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *