Inatt jag drömde

Jag drömde att jag rökte. Visserligen bara en cigarett, men det var så verkligt så att när jag vaknade var jag tvungen att fundera på om det hade hänt eller inte och enda anledningen till att jag kunde konstatera att det nog var en dröm var att jag inte har några cigaretter. Det var helt fantastiskt att röka såklart, men jag rökte bara en. Åh, jag som inte ens tjyvrökt ett bloss på hela veckan.

Sambon påstår att det kommer en tid när jag inte ens kommer att vilja röka, och att när jag ändå tjyvröker/feströker så kommer det bara att smaka illa. Kanske. Eller inte. Jag tror ändå att man rent hypotetiskt skulle kunna röka på samma sätt som man dricker alkohol. Fast det blir nog till att kasta ciggen när man kommer hem, eller ge bort dem då. Man ska nog inte ha dem liggande.

Jag har överjävligt ont i höger handled idag (igår gjorde det bara ont) så det blir nog inte mycket skrivet idag.

Tänk att jag inte ens tjyvrökt. Fast ärligt talat, det beror mer på att tillfället inte har funnits där än på att jag skulle ha karaktär. Jag kanske drömmer att jag röker inatt igen. Åhh.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *