Dag 6

Jag har tänkt på cigaretter nästan hela dagen. Inte så att jag egentligen är röksugen som i abstinent, utan mer som ”åh vad det skulle vara gott att röka” som andra människor blir sugna på godis eller så. Sambon påstår att jag minsann vet att cigaretter inte är goda egentligen, medan jag hävdar att det bara är som jag försöker intala mig själv.

Så kommer jag på mig själv att önska att det ska bli partaj av ett eller annat slag snart för då ska jag köpa ett paket cigaretter och röka jättejättemycket. Hela paketet säkert (annars måste jag ju slänga det). Nånstans så finns det dock en logisk tanke om att jag antagligen kommer att bli jättesjuk om jag gör så, men ändå. Jag blir liksom glad av tanken.

Men det ska sägas om jag inte gjort det förut. Jag tror inte att nikotinet har varit mitt problem över huvud taget, för snus/tuggtobak/plåster/tuggummin ger mig inte ett endaste dugg. Det är själva rökgrejen jag är svag för.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *