Ack ve!

Det finns vissa människor som lever av att ösa ur sig på andra. Om du har en sån i din bekantskapskrets så lär du få veta att det är ditt fel att h*n fått sparken/gjort slut med partnern/blivit rånad, för hade du bara brytt dig så hade det aldrig hänt. På samma sätt så är du en ond människa för att du inte hör av dig. Att det sen kan bero på tusen saker (som att h*n inte hör av sig, är trött/upptagen/less ett tiotal gånger på raken när du hör av dig t ex) och att vederbörande inte behöver svara på tilltal om det inte passar är en hel annan sak.

Det är ändå du som är skurken och det är bara att svälja eller göra slut. Gör du slut får du stå ut med att baktalas i alla möjliga kretsar, det behöver inte alls vara kretsar du rör dig i, utan du kan lika gärna kliva in på ett fik i någon håla som du aldrig satt din fot i, om din polare ens vagt känner någon där så vet de att du är en skurk och kommer att pinka i ditt kaffe. Protesterar du så är det bara ännu ett bevis på vilken idiot du är, förmodligen så kommer dina protester bara ignoreras till döds ändå.

Om du sväljer däremot så blir du påmind sådär ett par gånger om året om vilken dålig kompis du är som inte bryr dig, växlat med ”du har alltid funnits där”. Det sistnämnda gäller bara om du håller med om att alla är ute efter din kompis, och detta inte på grund av något kompisen gjort utan bara för att. Möjligen kan avundsjuka ligga bakom.

Sen en dag så kommer din polare farande och kastar upp något i ansiktet på dig. Någon som du känner har gjort någonting och nu måste du välja sida. Just det där väljandet är jävligt viktigt, för vi är fem år. Dessutom är valet självklart. Om du mot all förmodan vägrar att välja sida så dröjer det ett par dagars surande innan det dyker upp någon offentlig kommentar, gärna med ordet fitta, slyna eller hora i. Använt på ett positivt sätt förstås. Du blev väl inte sur? Jaha, du hatar mig. Klart du gör, varför skulle du inte göra det? Jooodå. det gör du. vad har jag gjort dig? Hora.

Ja du fattar. Man blir lite mätt liksom. Jag pallar inte med supermartyrerna, detta fastän jag kan vara ganska mycket martyr själv. En del människor tror verkligen att de kan bete sig precis hur som helst och sen när man tröttnar på att få skit kastat på sig så är ju det bara ett bevis på hur mycket man hatar vederbörande.

Och då kommer det nästan utan undantag en offentlig (just offentligheten är viktig, alla ska se hur synd det är om kalle/stina) en harand om stackars mig och nu ska de få minsann och jag som har litat på dig hur kan du göra så mot mig jag visste att du skiter i mig och nu mår jag så dåligt.

Joserrusåatt. Under tiden har Kalle/Stina skaffat sig nya hangarounds som tycker att nog är väl många elaka i onödan. Mjo, det kan tyckas, men de kommentarerna som aldrig kommer fram i offentligheten? Orsaken till att Kalles/Stinas kompis svalt förolämpningar en gång för mycket? (Vaddå? Är du en feministhora din slyna?)

Se det som ett experiment bara, det är lite roligt. Men håll dig lite i utkanten så blir du bara omnämnd som en slyna, loser, fitta eller så istället för med namn och adress.

Bara eliten kvar.

Japp. Eliten med brun tunga.

Tillräckligt sagt

Andra bloggar om: , , , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Ack ve!

 1. Besökaren skriver:

  Va? Höll du kontakten med Gråfflan? 😛

 2. Malin skriver:

  nu börjar jag undra.. bråkar dove with gun med dig eftersom ni båda skriver om eliten?

 3. Neny skriver:

  Vänskap är en svår grej. Vissa verkar inte riktigt förstå vad det handlar om. Och visst är det roligt när folk bara måste snacka goja om andra, som valt att inte längre umgås… *S* Allra bäst gillar jag de som vänder kappan efter vinden… de där man bara duger för just då, och sedan existerar man inte mer. Det är komiskt hur mycket vissa vill ha uppmärksamhet och medlidande, men att ens lyssna en minut på en annan själ, det är för mycket. Nåja. Det finns så många hycklande, falska idioter. Vänd dem ryggen. Var rädd om ditt hjärta och skit i alla andra. 🙂

 4. Drottningen skriver:

  Besökaren: jag tror inte att jag skulle känna igen Gråfflan ens vid en frontalkrock, så nej =)

  Malin: Va? Gör jag? Gör han? Brukar Linda Rosing med dig eftersom ni pratar svenska båda två? =P

  Neny: Det finns folk till allt helt enkelt 😉

 5. Låter fan som en beskrivning av min morsa. Henne har jag ”gjort slut med”. Det var fan skönt. Man ska göra slut med energitjuvar.
  För övrigt har stina dykt upp igen :). I vanlig ordning bulldozerkorkad.

 6. Varför skulle någon ens läsa Dove With A Gun?

 7. Malin skriver:

  deep.ed (aka N|.): kommentarerna 😉

 8. Problemet är ju att han tar bort alla kommentarer som inte passar honom. Typ alla av mig 🙂

 9. Drottningen skriver:

  Malin &Deep.ed: Mina också. Eftersom Josh är ond så är jag det också per definition.

  Deep: jag vill leka lite med ditt troll. =)

 10. deep.ed skriver:

  Du har ju ett eget vid namn Pål 🙂

 11. Drottningen skriver:

  Nu ja. Lite oväntat faktiskt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *