Dag 8

Igår ville jag röka mest hela tiden även fast det inte alls var särskilt svårt att låta bli. Förmodligen för att ingen rökare vari närheten på hela dagen. Förstås.

Däremot så tillbringade vi 40 minuter i bilkö och missade nästan hela första perioden av hockeyn och bekantingen i Uppsala märkte inte ens att jag inte rökte på hela dagen.

Halsbränna och snuva har jag, det börjar nästan kännas som ett normaltillstånd och jag undrar oftare och oftare varför jag valt bort cigaretterna.Ärligt talat så hittar jag inga som helst fördelar förutom att staten får lite mindre skattepengar. Jag hittar inte så många nackdelar heller iofs, men det är en annan sak. Det är fördelarna alla pratar om.

Åhh.. tänk att sitta på ett fik med en kopp kaffe och en cigg.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *