Hur man inte köper golv

Dagens plan var att kliva upp tidigt (före 12 alltså), tömma rummet där nya golvet ska in, införskaffa golvet, riva ut det gamla, passera Ikea för ev inköp av fårskinn och fika.

Hur det blev: Klev upp strax före 13. Sur över det. Bestämde att vi skulle svänga förbi golvaffären på väg till Ikea, golvaffären hade bara golvet för idioter i svart och vitt och ska inte beställa in andra färger inom överskådlig framtid eftersom det är så nytt, någonstans längs vägen där blev Ikea ett besök på Rosenhills café och helt plötsligt befann vi oss i Västerhaninge på väg till Nynäshamn.

I Nynäshamn finns… ingenting. Lite vatten typ. Själv fick jag skavsår på fötterna.

Inget golv, inget Ikea, en tub med träspackel till trösklarna och en halvdan fika. Dessutom har jag sån träningsvärk efter att ha slitit med de där skruvarna så att jag knappt kan röra mig. Det har iaf varit tillräckligt varm för shorts och tunika. Och röda ballerinaskor som gav mig skavsår som sagt.

Senast 25 augusti har Josh lovat att livet ska bli roligare igen. Själv är jag skeptisk.

Andra bloggar om: , , , ,

7 thoughts on “Hur man inte köper golv

 1. Lotta

  Du ska vara jävligt glad att du kan ha shorts och tunika! Här är det fleece och långbrallor som gäller. Däremellan regnkläder. Jag har varit på Ikea (se min blogg) var glad att du slapp.
  Majj gådd säger jag bara. Katalogen kommer nästa vecka! Jiiihaa!

 2. Drottningen Post author

  Det är första gången i år som jag haft shorts på mig. Dessutom har jag ju förklarat för dig hur man går på ikea. =P

 3. Malin

  vad ska hänta runt den 25 augusti? börjar du jobba igen då eller?
  jag har minsan fryst två dagar i rad, men nu idag var det riktigt bra väder

 4. Drottningen Post author

  Malin: nej, det är ju en söndag så du borde veta vad som händer den dagen. Annars vet jag inte, han drog nog bara till med något

 5. Pingback: Enligt Min Humla » Ett par skyltar

 6. Neny

  Hm. Dåligt att inte beställa in när golvet är nytt. Och ne, i Nynäs finns inte mycket intressant att se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>