Fredag

Idag har jag fredag och har tömt golvet så gott det går, skickat spioner som ska kolla golvets eventuella exitens på andra sidan huvudstaden, lagat mat åt surjosh och i samband med tömmandet av golvet hittat leksaker till lilla katten.

Nu gör jag inget mer nyttigt idag förutom möjligen att fundera på hur man får isär ett laminatgolv på enklast möjliga vis, nu ska jag käka jordgubbar och frågan är om det inte ska drickas ett glas vin till dem också.

Hoppas att jag har fredag imorgon också för då har jag ju nästan tjänat en dag och då spelar det inte så stor roll att vi sov bort halva den här dagen. Och halva gårdagen i och för sig.

Andra bloggar om: , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Fredag

  1. Neny skriver:

    Vilket underligt golv ni har, att det finns saker där när man tar bort det… 🙂 Laminatgolv är ingen höjdare. Det finns dessutom de som limmar fast golv, då blir det värre… Lim är inte alltid bra. 😉

  2. Drottningen skriver:

    Nu såg jag ju när laminatgolvet las dit, så jag vet att det inte sitter något lim där, precis som jag vet att golvet i sovrummet är limmat. Laminat är nog bra om man gör som man ska. Lim är alltid bra så länge man inte ska få loss det igen 😉

  3. Vad är han sur över nu då? 🙂

  4. Drottningen skriver:

    Deep.ed: du vet… när blodsockret sjunker hos människor med penis så blir de typ tre år… och kan inte prata.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *