Här vill jag jobba!

Nu var min tanke att komma bort från vården och sådär då, men den här artikeln killade till så skönt så jag kan tänka mig att vara kvar ändå.

Inte för att det är någon nyhet att katter vet när saker händer, men att Vallongården i Gävle har två katter som smyger omkring och gör kattsaker bland tanterna och farbröderna andas kärlek och respekt. Alla behöver en katt (nåja, i värsta fall ett annat djur då) i sin närhet, inte bara allsång på tv och mat serverad tre gånger om dagen. Inte för att jag vet vars Vallongården ligger, men om någon därifrån läser det här och det råkar finnas en nattjänst ledig så tar jag den gärna.

Jag har jobbat på samma ställe i 8 år, varav 7 av dem på natten och om jag ska vara ärlig så är jag löjligt bra på mitt jobb. Däremot är jag urusel på att sälja mig själv och att hävda mig.

Andra bloggar om: , , ,

Det här inlägget postades i Äldreomsorg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *