Tio minuter tog det att riva upp golvet. Jag är så jävla stenhård så att hälften vore nog.

Hoppas att det går att få tag på ett nytt golv också.

edit: Semesterstängt? Hur vågar de? Jag ska väl inte behöva åka till Dalarna för att eventuellt få tag på mitt golv?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till

 1. Neny skriver:

  Semesterstängt verkar vara vanligt nu för tiden. Förstår inte hur man får en handel att gå runt då…
  Lycka till med golvet!

 2. Drottningen skriver:

  Det är som krogar/restauranter som har semesterstängt i juli. Hur tänker de då? Om jag hade ett företag som över huvud taget riktade sig mot privatpersoner så skulle jag ta semester i november istället.

 3. Lotta skriver:

  Fäll ett träd eller nåt din tuffing. Sen kan du göra ditt eget golv. 😉

 4. Drottningen skriver:

  Ähhh… Jag ska ha ett plastgolv, i plattor. En idiot kan lägga det och det enda verktyg man behöver är en sax eller en kniv. Jag är rädd för maskiner som blixtrar och låter illa så motorsåg och skit går bort. (ånej… nu sprack min nya hårda image… Jag är jävligt hård annars iaf. basåattduvet;)

 5. vajlan skriver:

  Sommar-Sverige stavas Stängt samt Stiltje. Skit!

 6. Lotta skriver:

  Jaja, jag tror dig. När jag kan bo 3 veckor i ett kustnära hus utan kustkostnaden. Det skulle jag fan behöva.

 7. Drottningen skriver:

  Vajlan: Kan du tänka dig att en färgaffär i Strängnäs av alla jävla ställen både hade öppet och flera färger av golvet jag skulle ha? Galet. Och så säger utsocknes att i ståkkolm kan man få tag på allt va.

  Lotta: Är du lite uppkäftig rentav? Fastighetsskatten ska ju bort (eller är den borta redan) så nog kan du bo i ditt ärvda kusthus om det skulle vara så. Vad du nu skulle göra där när det stormar och åskar.

 8. Lotta skriver:

  Pfft! När det stormar går jag ut på stranden och släpper ut mitt hår!
  Hähähähä! Uppkäftig. That´s my middlename…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *