Äntligen

Jag har mitt golv.

Tänk att man ska behöva åka mitt ut i urskogen, till Strängnäs alltså för att få tag på ett golv som inte är svart eller vitt. Stockholm har semester och jag begriper ingenting eftersom huvudstaden rimligen borde tillhöra civilisationen, men icke. Ut i urskogen måste man för att få någonting man vill ha. Tio procent rabatt fick vi också, bara sådär. Jag tror att killen blev så förvånad över att jag frågade efter golvet och blev så löjligt glad nar han sa att han hade flera färger så att han gav rabatt av bara farten.

Dessvärre hade jag inte tid att lägga det (lika bra såg jag nyss eftersom det ska ligga och gojsa i minst 24 timmar) eftersom vi skulle besöka folk och äta svampmackor och dricka vin. Det var gott och jag ägnade mig helt och fullt åt syndande och njöt varenda sekund, så nu är jag alldeles mätt på det.

Jag är dock helt fascinerad över att vi var tvungna att åka ut på landet för att få det vi letade efter. Strängnäs färg eller nåt sånt. Trevlig personal (som inte förutsätter att mannen ska sköta renoveringen) och så har de grejer. Om ni nu skulle ha vägarna förbi alltså och är i behov av golv/färg/tapet.

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Äntligen

 1. Lotta skriver:

  Hur kan man ha vägarna förbi Strängnäs? Det kommer jag aldrig att ha. 🙂

 2. Drottningen skriver:

  Jo, det kan man ha. Om man ska härifrån till Gävle t ex och inte vill åka via muppsala… eller om man behöver golv 😉

 3. Mickey J Barczyk skriver:

  ”Trevlig personal (som inte förutsätter att mannen ska sköta renoveringen) och så har de grejer.”
  – de kanske såg hans lila strumpor och förstod vinkeln? 😛

 4. Neny skriver:

  Har ju själv just haft vägarna förbi Strängnäs… fast inte för att köpa golv då, utan bara åka hem. Tur att du fick tag på golvet du ville ha tillslut. Skumt ja att storstadens byggfirmor inte hade det du ville ha/hade stängt…

 5. Drottningen skriver:

  Mickey: De gjorde likadant på Målarboden här i stan faktiskt, fast de hade ju inte vad jag ville ha. (du försöker väl inte antyda något här va?)

  Neny: Och där är alltså beviset på att man visst har vägarna förbi strängnäs. Vi hade vägarna förbi igår också, på väg hem. Var ni på marknad som vi?

 6. Neny skriver:

  Nepp, vi var till sommarstugan. Kostar mindre men är förmodligen lika kul. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *