Stabilt instabilt

Ibland är det skönt att släpa ut sitt täcke och lägga sig i soffan och slöglo på tv. Det blir sådär fluffigt varmt och om det dyker upp en katt som vill trängas under täcket så blir det extra fluffigt.

De senaste två gångerna när jag har gjort just det så har lilla katten antingen befunnit sig i mitt knä från början eller kommit krypande direkt när jag bäddat ner mig. Tydligen så luktar mitt täcke som arga katten, för båda gångerna så har han börjat att fräsa och morra på en gång för att ungefär en halv minut senare sticka iväg och vägra prata med mig.

Josh har kläckt ur sig saker om den arga katten som att hon är instabil och inte helt pålitlig, men jag har hela tiden försvarat henne med att hon har haft det lite besvärligt den senaste tiden och att dessutom hamna bland 3 helt nya katter är lite besvärligt. Katter reagerar gärna på sånt genom att fräsa liksom och hon har aldrig någonsin gjort ett utfall mot någon av oss. Dessutom så är det de allra flesta gånger bara snack från hennes sida.

Lilla katten däremot, som fräser och morrar på mitt täcke, han är stabil va?

Jag måste nog byta sängkläder snart.

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i Katter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Stabilt instabilt

  1. SqZ skriver:

    Låter som om det är galet som vanligt hos er 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *