Vi har visst flyttat klart. Igår såg min blogg lite olika ut beroende på vem som tittade på den. Vissa kunde se den som vanligt, själv fick jag bara text upp och ner när jag väl kunde komma åt den. Däremot kunde jag inte logga in alls.

Eftersom jag precis kommit hem från jobbet så vet jag inte riktigt varför det inte fungerade igår eller varför det fungerar nu och ärligt talat så bryr jag mig inte så värst heller. Huvudsaken är att det funkar igen. Det är märkligt hur bortkopplad man känner sig när man inte kommer åt sin blogg.

Kommentarsfunktionen ska vara igång också.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till

  1. Lotta skriver:

    Välkommen tillbaka till verkligheten igen! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *