En helt vanlig dag i Södertälje

Jag gillar att läsa lokaltidningar, inte bara för att få reda på vad som hänt i mitt närområde utan minst lika mycket för att lokaltidningen ändå säger något om andan och stämningen på olika ställen. Alltså läser jag gärna lokaltidningar från andra delar av landet också, om jag råkar vara där eller har en anknytning dit. Ofta får man läsa de klassiska nyheterna om katten i trädet, pensionärer som upprörs över dagens ungdomar och allt det där. Såna nyheter har vi inte här.

Ur dagens nyhetsskörd:

Nya skott mot poliser

Ungdomar hindrade ambulans att hämta sjuk kvinna

Småbarn offer för rån

Och det här är dagens favorit:

Polis lurades till hovsjö och besköts.

Numera kan man ju läsa Länstidningen på nätet och det är en ganska fantastisk upplevelse, särskilt eftersom människor kan kommentera artiklar och där visar sig ju definitivt stadens stjärnskott. Bara kommentarerna gör sidan värt ett besök faktiskt även om man inte bor här.

Jag vet inte, man kan nog påstå att det överdrivs på stan och att media hittar på, men såna här saker står inte i Arbetarbladet t ex.

Så har vi det, hur har ni det?

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En helt vanlig dag i Södertälje

  1. Neny skriver:

    Enligt mig är LT en av landets absolut sämsta lokaltidningar. Har inte läst en sämre tidning faktiskt (dålig journalistik) men sedan är det ju lika roligt att det bara händer skit i stan… också. Inte.

  2. Danni skriver:

    Håller med om att LT har dålig journalistik, journalisterna kan inte stava eller göra styckeindelning, samt att de använder helknäppa uttryck o vinklingar.

    Men Hovsjö alltså…fyfan. Jag hoppas bara att det slår tillbaka på dem när de behöver ambulans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *