Omstrukturering

Eftersom jag inte har hittat min tappade sug ännu så skrev jag till skolan och sa tack, men nej tack. Inte för att jag inte tror att jag skulle klara kursen eller ens för att jag blir stressad av tanken, utan för att jag helt enkelt saknar ork och lust och jag tycker att det är bättre att sluta nu, redan innan jag tagit några poäng än att komma på senare att nej, jag kommer bara att få ihop 7 av 15 poäng. Ska man göra något så ska man göra det ordentligt helt enkelt.

Så nu känner jag mig som en lat sopa som hoppar av efter att ha köpt kurslitteratur för flera hundra, särskilt som jag redan tidigare konstaterade att jag borde ta det lugnt och ta hand om mig själv den här terminen. Ibland är jag så dum i huvudet att hälften vore nog.

Samtidigt så vet jag ju att det är ganska smart att plocka bort måstesaker man kan slippa om man är trött och less. Tur att jag inte leker med CSN, då hade saken hamnat i ett helt annat läge.

När jag piggnar till så ska jag skriva ihop en meritförteckning (ja, inget jävla CV här inte) om det skulle dyka upp ett jobb jag vill ha. Det blir nog bra.
Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

16 svar på Omstrukturering

 1. Neny skriver:

  Vad trist, på sätt och vis, att det inte blev studier. Men jag förstår dig, är man inte 100 % motiverad är det dumt att börja, för då blir man bara stressad om man sedan inte orkar hela vägen igenom.

 2. Drottningen skriver:

  jag tycker att det är trist att jag skrev in mig till att börja med. det är ju inte så att jag inte visste att jag var trött liksom

 3. Lotta skriver:

  Skönt att känna att man liksom tar befälet. Oavsett vad det gäller. 🙂

 4. johanna PA skriver:

  Hej!

  Du var inne på Deep och diskuterade mig. Jag är för dum för att fatta hur man får kommentaren in där, det blev bara error hela tiden. Så jag skriver det här och hoppas att du läser det.

  När det gäller Isabella Lunds blogg:

  1) jag har jobbat med frågor om trafficking och efterfrågan på prostitution och har debatterat och skrivit om deta
  2) jag tycker inte som isabella i massa frågor – och när hon gått in i debatt har jag ibland gett mot hutt (hör och häpna – i en debatt!)
  3) jag slutade i januari i Bryssel och har inte jobbat med dessa frågor sen dess utom en artikel i GP i mars
  4) isabella var på SR / studio ett i onsdags i en debatt – ca 2 miljoner lyssnare och hon pratade med sin röst
  5) hon har en hemsida för sina sextjänster – där hon har närbilder på sin rumpa och andra kroppsdelar

  6) efter sitt program skrev hon långa haranger i sin blogg och i början referar till mig – och tar upp mig som assistent till Carlshamre, vilket jag inte varit och jag är inte delaktig i hennes radioprogam på något sätt. Jag hörde den inte. Varför drar hon in mig – förmodligen för att min blogg har många läsare
  7) jag talar om för henne att om hon en gång till utnyttjar mitt namn i sin blogg på detta ohederliga sätt så kommer jag outa henne

  till saken hör:

  I SOMRAS KONTAKTADES JAG AV BLOGGE BLOGGELITO – NIKLAS ANGÅENDE AV ATT ISABELLA VILLE DEBATTERA MED MIG. JAG TACKADE NEJ FÖR ATT JAG PRATAR INTE MED ANONYMA LOBBYISTER – MED EGET NAMN ÄR DET EN ANNAN SAK.

  Och nu drar hon in mitt namn igen. Jag anser att jag har rätt att säga att om inte hon slutar kommer jag se till att hennes namn blir offenlig.

  Isabella är en offentlig person, prostituerades rikstaleskvinna, experssenskribent och studio-ett-talare. Om hon tror att hennes barn inte undviker att någon gång fatta att morsan säljer sex (hemma!) så är Isabella korkad. Jag tror att hon velat dra sig ur detta länge och nu utnyttjar mig som en orsak. Jag bjuder gärna på det om hon slutar sälja sex hemma och verkligen tar hand om dina barn. Men jag hoppas att ni i ”bloggsfären” tar reda på saker innan ni hänger ut mig som den värsta skurken.

  Det enda jag begär är att en lobbyist som har makt visar sitt ansikte när hon utmanar mig. Isabella är inte ett offer.

 5. Drottningen skriver:

  Hej Johanna.

  Jag vet inte riktigt varför du skriver den där långa utläggningen till mig och inte till Blogge eller Josh eller någon annan som faktiskt lagt sig i prostitutionsdebatten eller för all del är en trogen läsare av Isabellas blogg.

  Jag förstår fortfarande inte varför du envisas med att vilja outa Isabella, det har du inte svarat på. Okej att du inte vill debattera med henne, bra, strunta i det då. Eftersom hon varit med i radio så är hon ju inte jättehemlig för de hon skulle debattera med, så jag är rätt övertygad om att ni hade kunnat lösa det där. Att Isabella har bilder på sin rumpa och andra kroppsdelar på sin sida gör knappast att hon blir igenkänd på stan så att säga och jag skulle inte bli det minsta förvånad om hennes barn vet precis vad hon gör. Däremot kanske inte klasskompisarna vet eller Agda i kassan på konsum och det är väl kanske inte så konstigt om Isabella vill skona sina barn från det? Varför verkar du förutsätta att hon inte tar hand om sina barn för att hon säljer sex? Vad vet vi om vad hennes barn tycker, känner om det ena och det andra och vad har vi med det att göra?

  Om det är barnen du tänker främst på så finns det alldeles säkert hundratusentals barn som växer upp med en alkoholistmorsa som ingen märker som man borde ägna energi åt, eller barn med karriärföräldrar som ser dem en sväng på helgen i bästa fall. Barn till horor mår inte dåligt per definition, att vi andra slår dem i huvudet med vilken dålig mamma de har kan däremot få dem att må dåligt.

  Jag är rätt säker på att få av mina egna läsare skulle känna igen mig även om jag la upp bilder på min rumpa och dessutom talade in ett meddelande till dem.

  En annan sak som jag reagerar på är att du verkar dra ihop trafficking och prostitution till en och samma sak, vilket det naturligtvis inte är. Det är en stor skillnad att bli tvingad till något och att göra saker av fri vilja. Sen kan man diskutera hur smart val det är och hur Isabella i det här fallet borde och inte borde göra. Själv tycker jag att det är lite smartare att ta ett par tusen för ett ligg istället för ett par drinkar, även om inget av det är eller har varit aktuellt. Isabella är inget offer skriver du, och nej, det kanske hon inte är, men varför får hon då inte hora ifred om det är det hon vill göra?

  Varför hota hennes hennes anonymitet? Hur har du fått reda på vem hon är? Skriver hon saker om dig som är olagliga så kan du ju anmäla henne, gör hon det inte så ser jag inte varför du, som inte gömmer dig bakom anonymiteten skulle ha problem med det. Nu vet jag inte hur många läsare Isabella hade, men jag tror knappast att hon haft någon brist på dem om man säger så, det tror nog inte du heller eftersom du tillskriver henne makt.

  Jag tycker att genom att hota Isabella så gör du inte henne eller någon annan hora någon tjänst. Du skriver att du hoppas att hon slutar och tar hand om sina barn, kanske hon gör det, kanske har du skrämt bort henne från nätet och kanske står hon i ett gathörn och blir omhändertagen av en hallick istället. Jag har ingen aning, men jag är övertygad om att man genom att hacka på de man vill hjälpa och klappa dem på huvudet snarare gör dem en otjänst.

  Jag är inte säker på att vi når varandra, alls och ärligt talat så är jag alldeles för trött för det här nu. Det jag undrade var det jag skrev hos deep.ed och jag hittar inte svaret i ditt långa inlägg. (å andra sidan är väl mitt lika långt)

 6. Josh skriver:

  Undrar när jag kommer att få samma fråga som Studiomannens fru: Vad tycker jag egentligen om att min sambo försvarar en hora?

  Just nu tycker jag att hon är alldeles fantastisk.

  Och till Johanna: Det står klart och tydligt på deep|edition hur man får dit sina kommentarer. Att du är pantad har jag redan förstått, men jag trodde att du åtminstone var läskunnig.

  Beträffande Isabella så har du helt rätt. Hon är inte ett offer. Det var typ det hon försökte säga.

 7. Pingback: Enligt Min Humla » Gisslandrama

 8. Pingback: Bloggdrevet « Dexion

 9. Lotta skriver:

  Herregudminskapare… Bra svarat Drottningen.

 10. Antira skriver:

  Av alla korkade, obildade idioter måste den här varelsen vara en av dom mest korkade och outbildade. Fattar hon inte att hon framstår som puckad i huvudet?

 11. drf skriver:

  Blir förvånad över JPA’s kommentar som lyder:
  ”6) efter sitt program skrev hon långa haranger i sin blogg och i början referar till mig – och tar upp mig som assistent till Carlshamre, vilket jag inte varit och jag är inte delaktig i hennes radioprogam på något sätt. Jag hörde den inte. Varför drar hon in mig – förmodligen för att min blogg har många läsare”

  JPA påstår att hon inte varit assistent till Carlshamre.

  http://merit.blogg.se/150207124207_be_my_guest__41_johanna_parikka_.html

  På ovan givna länk står det:
  ”Under vinjetten ”Gästblogg” skriver olika människor som har något att säga. Här berättar Johanna Parikka Altenstedt, som varit engagerad i folkpartiet och även arbetat som assistent åt Maria Carlshamre i EU-parlamentet, om sina erfarenheter av hur det går till i den svenska politiken. Hon är bl.a. fil.lic. i mediepedagogik, fil.mag. i sociologi och journalist och bloggar på helsinki-stockholm.blogspot.com.”

  Postat 15 februari 2007 och än så länge oemotsagt av JPA själv.

  Jag har svårt att avgöra vem det är som far med osanning här?

  För övrigt finns det nu möjlighet att ladda ned ett webbarkiv med JPA’s blogg som den såg ut innan raderandet, länk återfinns på min egen blogg.

  Väl mött!

 12. Drottningen skriver:

  drf: Någon ljuger, det står väl ganska tydligt iaf? 😉 Jag reflekterade inte över det, tur att du var vaken.

  Jag har fortfarande inte klurat ut varför Johanna kom till mig över huvud taget. Jag undrar verkligen, särskilt med tanke på att min ursprungskommentar hos deep var så harmlös och meningslös som den var och jag inte är en läsare av Isabella (jo, jag har läst ett par inlägg nångång) eller ens har lagt mig i debatten. Jag fattar fortfarande inte.

 13. Pingback: drottningsylt » Blog Archive » Lite on topic

 14. Pingback: Enligt Min Humla » Vill du lära om bloggar? Läs bloggar.

 15. Pingback: Enligt Min Humla » Veckans plattnacke v.42 och 43

 16. Pingback: Bloggdrevet | Dexion Opinion

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *