Tydligen har vi bytt från ett kasst webhotell till ett instabilt sådant, för igår låg alltihop nere och nu när jag kommer åt bloggen så finns det en svag aning om att jag har tappat det senaste inlägget. Inbillar jag mig?

I övrigt så har min arbetsgivare antingen slut på vikarier eller så har de kommit på att deltidsanställda inte kostar särskilt mycket mer, för de senaste veckorna har jag vänt på dygnet tillräckligt många gånger för att en känsligare kropp skulle protestera vilt. Det ska bli intressant att se hur mycket jag sover i helgen när jag äntligen är ledig, särskilt med tanke på att ett galet larm väckte mig två timmar för tidigt idag.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 svar på

  1. fabella skriver:

    du har inte sett mina grannar ”läckerbitarna”. årets outfit är kamobrallor alá ÖB, matchat med nätbrynja och rosa träningsoverallsjacka. skorna är oftast läckriga loafers med tofsar. sist men inte minst accessoaren som alltid funkar: ölburken med Pripps design. ibland byts accessoaren ut mot en flaska Rosita.

  2. Drottningen skriver:

    fylltrattar räknas inte som tillförlitliga. de kan ju lalla iväg nakna 😉 (men det låter väldigt stiligt, en rinnande snus till det där så är det ju en riktig hunk)

  3. En liten tant skriver:

    Nåt riktigt knas är det med ert webbhotell eller så har Joshua-Tree, av gåtfulla skäl, ägnat sig åt någon sorts självcensur för oktober månad och tagit bort sina inlägg. Tack och lov att åtminstone Drottningen är i gång igen.

    Ni må besinna ert samhällsansvar och hålla båda era bloggar tillgängliga. Tanter mår inte väl av att berövas sin dagliga dos elegant sarkasm. Bättre än både ginseng och rysk rot.

  4. Drottningen skriver:

    Joshua_Tree ägar sig definitivt inte åt någon självcensur, däremot så hände något med webhotellet ja och tydligen tappades lite bort. Om man var lite konspiratoriskt lagd skulle man nästan kunna tro att de försöker tysta oss 😉

  5. Neny skriver:

    Jo, det har ju tydligen varit ngt knas, kom inte åt sidan din på över ett dygn… o sedan verkar det ja som om både inlägg och kommentarer har gömt sig…? Att arbeta för mycket är mindre bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.