I helvete heller!

Så heter inte utmaningen, men med lite spets på så. Teflonminne kom ihåg mig av någon anledning (inte för att han brukar glömma bort mig, utan för att jag brukar bli bortglömd i största allmänhet alltså) och grejen är att man ska lista 8 saker man inte tänker ge en chans.

1. Knark

Narkotika alltså. Jag vet med mig att jag är en svag människa när det gäller laster så det är säkrast att helt enkelt låta bli för min del. Har inte testat, ska inte testa.

2. Körkort

Med min lön så skulle jag aldrig någonsin ha råd med en bil och hade jag körkort så skulle jag antagligen gräma mig över det varenda dag. För övrigt så är det inte hela världen att åka kommunalt om man inte råkar ha en sambo som kan köra en dit man vill. Dessutom är jag rädd både för bilar (förarsidan då) och bilister. Nej, inget körkort för mig och så sparas både pengar och miljö.

3. Telefonförsäljarjobb

Ärligt talat, jag skulle antagligen ha lättare att stå ut med mig själv om jag horade på det gamla sättet. Skulle jag jobba som telefonförsäljare så skulle det inte ta ens en vecka innan jag var självmordsbenägen på riktigt. Tänk vad skäll de får och tänk att behöva upprepa samma sak 150 gånger på en dag och försöka övertala folk att köpa skit de inte behöver och man själv inte vill sälja? Dessutom har jag problem med telefoner också.

4. Team building

Vad i helvete är grejen med det här? Aldrig att jag klättrar i några träd eller leker idiotiska lekar med mina arbetskamrater för att vi ska lära känna varandra och lite på varandra. Vilka man kan lita på yrkesmässigt märker man på jobbet och ska vi lära känna varandra så går det lika bra med en finlandskryssning eller en kopp kaffe. Låt mig vara! Kommunens variant innefattade tillitslekar där vi skulle göra vissa saker utan att prata med varandra, som att ställa oss på led efter skostorlek och göra repfigurer med stängda ögon. Lämna mig ifred! Låt mig sköta mitt jobb istället!

5. Sminktips

Orka! jag är så här blek och glåmig. Lev med det.

6. Sex med fler än en åt gången

Jo, jag vet, man ska vara sådär öppen och frigjord och allt det där, men jag är nog inte det. Jag är lat och bekväm och vill att saker ska vara enkla, alltså räcker en partner alldeles utmärkt åt mig. Dessutom så vill jag inte dela med mig.

7. Mammagrupper

Blääääääää!!!! Nu är vi där igen där vuxna människor utan gemensamma nämnare förutom en enda sak (jobb, graviditet) buntas ihop och ska praaaata och ha roligt ihop. I helvete heller att jag skulle sitta och diskutera graviditetskrämpor i grupp eller hur mycket jag sprack! (om jag var sugen så skulle jag ju prata med mina nattjejer eller med Ironical clan)

8. Husvagnssemester

Allvarligt talat, det verkar skitit, bökigt och besvärligt. Kul semester.

De jag vill ska slita sitt hår med samma frågeställning är: Ironical clan, Miss Decadent, M, Listiga Lotta, Ms Garbo och hon i kassan.

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

11 svar på I helvete heller!

  1. drf skriver:

    Det där med körkort tänkte jag också skriva, fast sen insåg jag att det bara var ett undermedvetet försök att ursäkta det faktum att jag fortfarande inte har ett. Förvisso har jag inte några ekonomiska utrymmen för egen bil heller just nu men man kan alltid låna kärra av andra om man vill göra en utflykt.

    Och husvagnssemester har jag varit på, det var roligt, men det kan bero på att jag inte var vuxen och tvungen att bekymra mig om detaljerna och tjafset, bara leka och leva rövare och lämna städandet åt föräldrarna, tror knappast att jag kommer ge det en chans heller.

  2. Pingback: Utmanad

  3. Lotta skriver:

    Inte husvagnssemester? Som verkar så trevligt? Nä jag håller med dig. De som skriver om sin husvagn/bil på dejtingsajten blockar jag direkt. Tack för utmaningen den är utförd. 😉

  4. Danni skriver:

    Det där med teambulding låter som helvetet på jorden. Jag HATAR lekar. jag hatade det till och med när jag var liten. Varför ska man tussa ihop folk och tvinga dem att göra urlöjliga saker tillsammans? Knappast som att man blir bättre polare för att man klättrar upp i en gran tillsammans eller något.

    USCH!

  5. Drottningen skriver:

    Danni: dessutom brukar det ofelbart visa sig att de man kan ”lita” på när chefen tittar på är inte alls pålitliga på jobbet. men jag kanske är fördomsfull nu igen.

  6. Thomas Tvivlaren skriver:

    Bra svar där #3 och #4 var underbara! 🙂

  7. Ulrika Good skriver:

    Kul utmaning! Jag har också antagit den (från ett annat håll) http://cannes07-ulrika.blogspot.com/2007/10/try-it-youll-like-it-not.html. Hade också skrivit telefonförsäljare om du inte redan gjord det.

  8. Drottningen skriver:

    TT: jag förstår mig verkligen inte på det där, och de man hittar som förstår och som man ber om en förklaring ser på mig som om jag är lite dum och inte har sett ljuset. Det kanske är så, jag kanske famlar i mörker.

    Ulrika: Man får skriva samma 😉

  9. Danni skriver:

    Enligt min erfarenhet har du alldeles rätt gällande det, de som gör sig till för chefen är oftast de mest opålitliga så fort han/hon lämnar rummet…oftast de som slarvar med arbetsuppgifterna också. Så jag tycker nte du är fördomsfull där =)

  10. Miss Decadent skriver:

    Jag funderade också på det där med körkort men min motivering hade varit lite annorlunda. Jag vill inte lära mig att köra bil för jag vill helt enkelt inte köra över någon. Jag vet hur jag fungerar och reagerar i vissa situationer så det är nog oundvikligt. Därför, inget körkort. 😛

  11. Ulrika Good skriver:

    Jo, det är klart man får skriva samma. Men det är roligare att försöka hitta nya saker och inte dra till med ”Facebook” och ”vintern” som så många andra, eller hur :-)?

    (PS. Mammagrupper! Ryyys!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.