sminka kissekatten?

Ibland händer det att människor ramlar in på min blogg när de har sökt efter något helt annat, det tycker jag är roligt. Extra kul är det om någon av dessa hittar något att fördriva tiden med en stund, som tjejen som var deprimerad och sökte på insomnia och ramlade rätt in i början av historien om när Arga katten kom hit (orka länka, använd sökfunktionen!) och fick sig ett välbehövligt skratt mitt i natten. Jag vet ju själv vad en sån sak gör när man håller på att gräva ner sig.

I ett fåtal fall så blir jag verkligen förbryllad över människors sökningar. Någon har sökt på katt sminktips. Nu när jag har hunnit klura en stund så hoppas jag att denne någon ska klä ut sig till katt till en maskerad, men först snurrade det till i skallen på mig och jag såg framför mig hur man skulle försöka bokstavligen sminka en katt. Det blev lite märkligt.

Andra bloggar om: , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *