Mer utrensning

Allt som skulle till containern ligger just nu i densamma. Jag ska gå till affären sen och ska göra mitt yttersta för att inte kasta den minsta blick åt det hållet. Det blir nog svårt eftersom den står precis utanför dörren, men om den är likadan som förra året så är kanterna för höga för mig ändå.

Jag önskar att jag kunde säga att vi har massvis med plats nu, men det är förstås inte sant. Vi har lite mer plats än tidigare och det är förbryllande hur allt det vi kastade en fått plats från början. Jag har verkligen talang för det där med att kunna få in liiiite liiite till bara.

Resten av dagen ska gå åt till att städa. Under och runt allt vi kastade har det bott duktigt många smulor och lurvar som hotar att ta över äganderätten på lägenheten.

Tänk att vi har bott tre personer här. Och fem katter. Samtidigt. Jag antar att allt går om man måste.

Andra bloggar om: , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *