Bokdrömmar

Jag drömde att King (Stephen förstås) hade släppt en ny novellsamling som jag skulle köpa idag. Självklart var jag ledig och väl medveten om att jag sov. När jag vaknade så skulle jag ner till bokhandeln och införskaffa ett exemplar och sen bädda ner mig. Jag hade läst lite om samlingen och av det lilla jag läst så visste jag att jag inte skulle bli besviken. Och det var en tjock samling dessutom! Den skulle antagligen räcka i två dagar eller så.

Gissa hur sur jag blev när jag vaknade?

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Böcker. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Bokdrömmar

 1. Lotta skriver:

  Jag drömde att det kom in en karl i mitt sovrum… Det klår King… Och jag är inte glad ännu.

 2. Petra skriver:

  Jag kan livligen föreställa mig din lycka! *ler* King rules! 😉

 3. drf skriver:

  Du kanske kan hjälpa till att tolka min dröm? Jag lämnades väldigt förvirrad där i sängen på morgonen. 🙁

  För övrigt har jag ju flyttat nu så det är dags att uppdatera adressen i länktipsen till höger 😉

 4. Drottningen skriver:

  Lotta: Duger det verkligen med vilken karl som helst? För jag skulle då inte sura lika mycket om det rört sig om en annan novellsamling

  drf: åhh.. jag ska fixa länken. Jag brukar städa en gång i halvåret ungefär, så det var ganska nystädat när jag petade dit dig, och så har du fräckheten att flytta! Efter helgen eller så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *