Krisen är över

För den här gången. Efter två dygns feberfrossa, orange (?!) slem, pingisboll i svalgen toppades det hela med mensvärk, men nu har jag normal kroppstemperatur (visserligen med knark i kroppen, men det är ändå ett framsteg) och orkar göra flera saker åt gången. Som att gå och kissa och koka te direkt i följd. Bara en sån sak.

Jävlar vilka mutantbaciller det måste röra sig om. Kanske en helt ny virusstam rentav?

Imorse när jag gick upp (första gången var halv tre om någon undrar.. andra gången var vid 5 osv) tänkte jag att det finns inte en chans i helvete att jag kan jobba på måndag, men nu börjar det eventuellt kännas som om det har vänt.

En sak som är lite märklig är att när Josh skriver om att han är snorig så får han uppmuntrande tillrop om att han ska krya på sig och diverse tips. När jag skriver två hela inlägg om hur sjuk jag är så får jag ett erbjudande om att ta hand om en snorig unge. Är inte det lite sexistiskt? Jag ska be att få tala om att när jag är sjuk så är jag det som en hel karl, det finns alltså ingen annan i hela världen som förstår hur sjuk och dålig jag är och ingen annan har för övrigt någonsin varit så sjuk och överlevt. Bara så att vi förstår varandra alltså.

Jag tror jag ska vara arg på patriarkatet en stund nu.

Andra bloggar om: , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Krisen är över

 1. Jeez skriver:

  Jag lovar att jag ska erbjuda Josh mitt sjuka barn också nästa gång han klagar på sjukdom. Jag gör verkligen inte skillnad på folk och folk 😉

 2. Danni. skriver:

  Det är aldrig någon som tycker det är hemskt när jag är sjuk heller.Hur ynklig och endam i världen jag än är 🙁

  Krya på dig!

  Jag lider med dig och om det känns bättre så är du sjukare än mig, så det är mest synd om dig egentligen 😛

 3. Carina skriver:

  Jaha, du var SÅ sjuk. Så att du nästan dödde alltså. Ja, men då är det ju jättesynd om dig. Häj fåj du en massa puttinuttikjamaj……..nej, jag fixar inte att vara den där människan. Skärp dig för sjutton! Sluta gnäll! 😉 😛

 4. Drottningen skriver:

  Danni: men du jobbade ju, jag sjukskrev mig. (fast nu är jag ju ledig iofs) Det är pest att jobba när man är sådär på-gränsen-sjuk du vet.

  Carina: tjeften! du är en ond och okänslig kvinna

 5. drf skriver:

  *häller upp en whiskymugg och ställer undan*
  Den får stå i beredskap tills nästa gång du blir sjuk!

 6. Drottningen skriver:

  drf: jaha, det passar nu va? *surar*

 7. MsGarbo skriver:

  Duttinuttipuuuutt!!

  (Jag bara ÄLSKAR dina inlägg!)

 8. Rövröta skriver:

  Alla vet att när en karl är riktigt förkyld så är det värst.
  Du kunde ju t.ex. t.o.m. gå upp och pinka!
  ”Sjuk”… you don’t know the meaning of the word!

 9. ronnie skriver:

  jag brukar dricka hystriskt mycket glögg och svettas ut allt =)

 10. Drottningen skriver:

  MsGarbo: mer! mer! 😉

  Rövröta: Tänkte inte på det. Nu skäms jag för att jag inte städade badrummet medan jag pinkade. Jag är så jävla klen

  ronnie: Men..glögg är ju så äckligt? te, esberitox, (panodil) och nässpray gör susen. Men svettats har jag, och frusit..och svettats.. Vi har nog slöddertäljes äckligast lakan just nu

 11. anna skriver:

  Stackare i efterskott. Usch vilken pärs. Inte kul att bli så sjuk.
  Vore kul att ses. Hittat ngt datum än??

 12. Drottningen skriver:

  Anna: Nej, problemet är att vi tydligen jobbar om varandra hela tiden. Det har varit rätt rörigt kan man säga. Vi får styra upp det där

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *