En enkel biljett en trappa ner, tack

Det finns vissa saker som är tabu till och med för de flesta kriminella. Man våldtar inte barn t ex, och man slår inte gamla tanter. Vi andra kanske tänker i termer som att man snor röda korsets insamlingsbössa även om man har möjlighet, för vi tycker ju lite synd om de stackars hungriga negerbarnen och välgörenhet är ju bra.

Om man rånar en frälsningssoldat på insamlingsbössan ligger man lite risigt till, ur andlig synvinkel i alla fall skulle jag tro. Man kanske kan komma undan med rån/inbrott om man är fattig eller av stor nöd just då och man ångrar sig, men jag vet inte hur man ursäktar en stöld av en bössa inför sig själv.

Om man dessutom har i åtanke att frälsningssoldaten är 88 år gammal så har man nog bokat en enkel biljett en trappa ner, utan mellanlandning så att säga. Inte nog med att man snott pengar från de stackars svältande barnen, man har dessutom snott dem av en skitgammal tant.

Må så vara att förövarna är småparvlar, men nog fan vet de bättre än så? Jag är ingen förespråkare av våld i vanliga fall, men ibland är jag villig att göra undantag. Som nu. Jag skulle mer än gärna personligen ge dessa båda ynglingar ett rejält kok stryk och frågan är om jag inte skulle tvinga dem att städa lägenheten sen.

Jävla pack! Hoppas ni får tarmvred av godiset ni köpte för de där ynkliga hundringarna.

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till En enkel biljett en trappa ner, tack

 1. Danni. skriver:

  Näe nu blev jag ledsen, vilka ungjävlar! Jag såg tanten på stan samma dag o tänkte att hon allt är en gullig tant.

 2. Anders Asklund skriver:

  Fan, du e så jävla efter. Det där skrev jag om för flera år sedan, när du sög på snuttefilten.

 3. Drottningen skriver:

  Anders: Och du är tydligen en tönt.

 4. Joshua_Tree skriver:

  Anders: Är du ättling till Nostradamus eller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *