Grannjävlar

Varför tror våra nya grannar att jag vill lyssna på deras skitmusik efter klockan 22 en fredagkväll? Det är ju inte så att jag inte kommer att kunna sova eller ens stör mig nämnvärt, men jag blir lite nyfiken eftersom det har varit tyst hela dagen och ett par minuter efter 22 drar de igång. Förfest?

Förra helgen var det tydligen efterfest och det var säkert kul för de som var där. Själv jobbade jag, så jag missade alltihop, men de sjöng med efter förmåga och det var antagligen uppskattat av alla andra i huset klockan fyra på morgonen.

Har de efterfest inatt så är det jag som går upp och dammsuger sovrummet och badrummet klockan 8. Om jag kommer upp alltså. Hade jag en borrmaskin så skulle jag nog ha blivit tvungen att borra upp en hylla just då.

Jag känner mig som en gammal tant. Verkligen. Egentligen så är jag mest fascinerad.

Jo, jag vet, man kan gå upp och ringa på, men jag är ju inte irriterad egentligen.

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Grannjävlar

 1. mymlan skriver:

  ”Jo, jag vet, man kan gå upp och ringa på, men jag är ju inte irriterad egentligen.”

  *asg*

 2. Drottningen skriver:

  jag tror att förfesten tog slut nu, antingen gick de på krogen eller så var det någon som faktiskt blev sur. Det är lite vanskligt att poppa sådär i ett hus där medelåldern är typ 75 😉

 3. Carina skriver:

  Det är nu det är läge att slänga in katterna i badrummet för en ordentlig showdown!

 4. Ingen tröst är det alltid att bo i villa heller! Varför tror grannen att vi vill lyssna på en grabbjävel som åker skoter i 100 knyck fram och tillbaka, fram och tillbaka på den lilla vägen utanför vårt hus en fredagkväll…?*grr*

 5. drf skriver:

  Kristina af Knusselbo:
  Vet ni inte vad såna här är till för?

  Grabbjävlar på skoter. *nicka*

 6. West skriver:

  Men hjälp! Det där var en rekorderlig stridspitt-sajt lär jag säga!

 7. drf: holy shit! Min sambo pratade lite försiktigt om lina över vägen eller hagelbössa – men detta är ju bara såå mycket mer! ]:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *