Dumma, dumma moderater

Det här är nog det bästa jag har läst på hela dagen, vilket kanske inte säger så mycket eftersom jag bara har varit vaken någon timme.

Det är Kommunal det är fel på. Vad har de gjort för sina medlemmar, lately? Just nu pryds hemsidan av en bild på basen Ylva Thörn som uppmanar medlemmarna att gå och demonstrera mot regeringen en gång i veckan. Snacka om skenmanöver. Socialdemokraterna har suttit vid makten sedan Hedenhös – det kan inte helt vara Fredrik Reinfeldts fel att undersköterskor har så kassa arbetsmiljö- och lönevillkor. Inte helt.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Det här inlägget postades i Äldreomsorg. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dumma, dumma moderater

 1. En liten tant skriver:

  Vilket lysande inlägg – och i Expressen!
  Jag unnar absolut alla som sliter med samhällsnyttiga tjänster att tjäna sina pengar och få bättre lön – men hur kan sophämtarna tjäna 34 000?!?!?
  34 000:- är väldigt hög lön med kommunala mått mätt även utanför LO-facken. Nyexaminerade lärare med 4 års högskolestudier i bagaget tjänar 21 500:- i vår kommun.
  Som sagt, vad har Kommunal åstadkommit?
  Fackbasen själv tjänar åtskilliga kronor på att vara professionellt upprörd över löneskillnaderna.

 2. Drottningen skriver:

  en liten tant: Jag vet en sak som kommunal gör, de ser till att alla organiserade får reda på sin nya lön och vi andra får leva i ovisshet så länge. Om det är värt att betala för är jag däremot väldigt tveksam till 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *