S som i Spiral Motion

Både West och deep|ed har skickat en utmaning till mig som mymlan startade. Det är en form av musikstafett där man ska ska välja en bra låt av ett band/en artist på en viss bokstav och lägga ut i sin blogg och hänvisa vidare, dels till mymlan så att hon får veta hur det går, men också skicka utmaningen vidare med nästa bokstav. Jag har då fått bokstaven S och har klurat ända sen igår då utan att komma på något annat än Savage garden som jag inte alls vill välja.

Josh påmine mig nyss om att jag ju känner en skivbolagsdirektör och hade inte han något band signat som kunde passa då? Han är så jävla smart, för då tog det inte alls lång tid innan jag kom på vad jag ska välja.

Jag ger er; Spiral Motion! Nu när jag tittar efter så finns varken deras hemsida kvar och de nämns inte på skivbolagssidan, så jag vet inte vart de har tagit vägen. Det vore synd om de har lagt ner, för de var något på spåret så att säga, och är dessutom jättetrevliga.

Valet av låt blev också lätt eftersom det bara fanns en på youtube och det var chaos parade, vilken egentligen inte är så talande alls i sammanhanget. I andra låtar på debutalbumet Escapism skramlas det betydligt mer och i senare låtar (som jag inte vet om de blev utgivna ens) har de hårdnat och vuxit till en hel del. Jag vet att hård i samband med ovan nämnda låt verkar konstigt och eftersom jag inte kan bevisa det så får ni tro mig på mitt ord helt enkelt. Dessutom, hårdare än chaos parade* är inte så svårt kanske.

Så ska jag skicka vidare då, nu med bokstaven T istället. Jag vill att Ironical clan, Kristina, Mamma M och före detta kassörskan tar itu med den här utmaningen. Lägg märke till generationsspannet.

Disclamer: Flåt Kristina för att jag inte tog tag i den förra utmaningen, men jag orkade helt enkelt inte och det kändes som om jag inte kunde tillföra ett dugg.

Om skivbolagsdirektören himself hittar hit eller för all del någon av medlemmarna i Spiral Motion hittar hit så vill jag ha ersättning för mitt fjäskande. Ingenting är gratis.

* Av någon anledning verkar det fullständigt omöjligt att bädda in en dutub-snutt här. Hela posten flängar ur, och videon vill inte visas. Jag hade vissa desperata förhoppningar om att det berodde på bredden så jag försökte minska ner den men utan resultat. Därfår får ni hålla tillgodo med bara en länk.
Joshua_Tree – webansvarig

Andra bloggar om: , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till S som i Spiral Motion

  1. Oj – och jag som lyssnar på så väldans mycket musik – not. Men visst, jag ska klura på saken. 🙂

  2. Drottningen skriver:

    mymlan: kul!

  3. Pingback: Kristina af Knusselbo » Blog Archive » T som i Totalt hjärnsläpp

  4. Pingback: sofia summerar s « the real mymlan

  5. Pingback: drottningsylt » Blog Archive » Spiral motion

  6. Pingback: Eureka! « MaSkoPi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *